28 / 04 / 2024

Bahçelievler en çok yaşamak istenen ilçe

Bahçelievler en çok yaşamak istenen ilçe

10 yıllık görev süresinde hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Develioğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler geliyor” dedi...

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Kiralar en çok hangi ilçede arttı? Öğrenince şok olacaksınız!

Endeksa'nın yaptığı çalışmaya göre; şubatta kira fiyatı en fazla artan ilçeler Şile, Beşiktaş, Ataşehir ve Ümraniye olurken en azın yaşandığı ilçeler Avcılar, Beyoğlu ve Bahçelievler oldu. İstanbul genelinde ortalama metrekare kira 124 lira olurken, ortalama kira 12 bin 394 liraya yükseldi.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

İstanbul Bahçelievler'de boş bina çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de daha önce boşaltıldığı bildirilen bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

Öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı!

Emlakjet Öğrenci Kiralık Daire Piyasası analizini yayınladı. Analize göre, öğrenciler en çok İstanbul Üniversitesi çevresi ve Bahçelievler'den ev aradı..

Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler projesinde alanları 60 ile 270 metrekare arasında değişen 3+1 ve 4+1 niteliğinde daireler yer alıyor. Peki Nef Bahçelievler ne zaman teslim?

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

NEF Bahçelievler nerede?

Satışların devam ettiği ve 2019 yılında teslim edilmesi planlanan NEF Bahçelievler projenin çevresinde bir çok sağlık kurumu ve eğitim kurumu yer alıyor. Peki NEF Bahçelievler nerede?

Çankaya Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılması halka sorulacak!

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en ünlü caddelerinden Bahçelievler 7. Cadde’nin yayalaştırılmasını referandum ile halka soracak. 

Batman Bahçelievler kentsel dönüşüm bekliyor!

Batman Bahçelievler mahallesinde aileler kentsel dönüşüm bekliyor. mahalle sakinlerinden Hüseyin Doğan: “Evlerimiz en az 40 yıllık. Yaklaşık otuz aile, bu binalarda yaşıyor. 1.5 Yıl önce ‘Kentsel Dönüşüm’ için başvurumuzu yaptık. Ancak sonuç alamadık'' dedi.

Nef Bahçelievler projesinde 60 ay 0 faiz imkanı!

Nef, çocukların yemyeşil bahçelerinde özgürce çocukluklarını yaşayabileceği, şehrin en yeşil projesi Nef Bahçelievler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Şehir merkezinin en yeşil projesi Nef Bahçelievler’de sınırlı sayıda daire, 60 aya yüzde 0 faiz ile satışta.

Esta Bahçelievler nerede?

Rusya'da bir çok proje hayata geçiren Esta Construction şimdilerde Esta Bahçelievler projesine hazırlanıyor. Proje karma bir proje olarak tasarlandı. Peki Esta Bahçelievler nerede?

Bahçelievler en çok yaşamak istenen ilçe Haberi

Bahçelievler en çok yaşamak istenen ilçe

Her anı aşk ve heyecanla dolu 10 yıllık görev süresinde hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Develioğlu, “Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler geliyor” dedi. 



Bakırköy’ün bir semtiyken 22 yıl önce ilçe olan Bahçelievler, tarihi yarımadaya, havaalanına yakınlığı, E-5 ve TEM otoyollarına sınır olması sayesinde hızlı bir gelişim gösterdi. 2004 yılından beri Belediye Başkanı olan Osman Develioğlu, Bahçelievler’i İstanbul’un parmakla gösterilen en modern ilçelerinden biri haline getirdiklerini söyledi. Develioğlu icraatlarını AKŞAM’a anlattı: 


VİZYONER BAKIŞ AÇISI 


Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Bahçelievler’i değişen dünyanın ve gelişen Türkiye’nin ritmine yaraşır bir şehir yapmaya gayret ettik. Hayal bile edilemeyecek hizmetler yaptık. Zira İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı bir ankete göre İstanbulluların yaşamak istedikleri ilçelerin en başında Bahçelievler...