07 / 05 / 2024

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları

Pala İnşaat, kentsel dönüşüm kapsamında Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projesinin anahtar teslim törenini düzenlendi. Yemekli yapılan programda, maliklere 2 yıl geçerli kalite sertifikası verildi.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkaya Yapı Laboratuvar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Ferih Burak Kaya tarafından kuruldu.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fikret Demiriz tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Millet bahçesi yapımı meclis gündeminde!

Millet bahçesi yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları Haberi

Bahçelievler Gümüş Modern Konakları

Pala inşaat Yönetim Kurulu Başkam Fatih Pala, "Ben yola çıkarken Türkiye'deki en meşhur müteahhitlerden biri olmak için değil, ahilik kültürü içerisinde, halis niyetle. Mimar Sinan olmak için yola çıktım" dedi. 


Kentsel dönüşümde öncü olmak için kolları sıvayan Pala inşaat tamamladığı projelerine bir yenisini daha ekledi. Pala inşaat, kentse dönüşüm kapsamında Bahçelievler Kocasinan'da tamamladığı Gümüş Modern Konakları projenin anahtar teslimini düzenlediği bir törenle gerçekleştirdi. Retaj Royale Hotel'de düzenlenen yemekli törende Gümüş Modem Konakları mn daire sahiplerine anahtarları teslim edildi. Pala inşaat, maliklerine bir de kalite sertifikası vererek, 2 yıl sınırsız eksiklerini giderme ve ömür boyu kendilerine ulaşabilme sözünü verdi.


40. yılını kutlayan aile şirketi olan Pala inşaatın tanıtımının yapıldığı sinevizyon göster imiyle başlayan programda, çözüm ortaklarından en özverili, en istikrarlı ve en...