23 / 07 / 2024

bahçelievler iş merkezi ihalesi

bahçelievler iş merkezi ihalesi

Basın Ekspres yolu üzerinde yer alan A Sınıfı Plaza 25 milyon 500 bin TL muhammen bedel ile açık arttırmaya çıkarılıyor....

Kültür Üniversitesi, Bahçelievler'deki 3 adet iş yerini satıyor! 

T.C İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul Bahçelievler'de yer alan 3 adet iş yerini satıyor. Peki Bahçelievler'de satışı yapılacak iş yerlerinin fiyatları ne kadar? Satış ihalesi hangi tarihte? 

Bahçelievler'de 4 katlı binanın balkonu kısmen çöktü: Beklenen Marmara depremi için mesaj veriyorlar! 

Bugün Bahçelievler'de, balkonunun alt kısmında sıvalar döküldü. Deprem uzmanı Dr. Ramazan Demirtaş, "Beklenen Marmara depremi için mesaj veriyorlar" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Benesta Podio Bahçelievler yüzde 20 indirim fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Dünyaca ünlü projelerin markası ESTA, yeni projesi Benesta Podio Bahçelievler için düğmeye bastı. Benesta Podio Bahçelievler, yüzde 20 indirim, 120 ay vade yüzde 80'e kadar kredi fırsatıyla ön satışta. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Bahçelievler Zafer Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi 1.40 ha’lık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi’nin TOKİ’ye devredilen Bahçelievler Kampüsü'nün imar planı değişti!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Merkez Mahallesi 442 Ada 27 Parsel, 444 Ada 4 Parsel ve Bu Parseller Arasında Kalan Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

Bahçelievler'e 75 bin metrekarelik millet bahçesi!

İstanbul’un en güzel ilçelerinden Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracaklarını söyledi. 

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

Bahçelievler'de 4.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 iş yeri!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Yenibosna Mahallesi, Köyaltı Mevkii'nde yer alan 2 adet iş yeri toplamda 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

bahçelievler iş merkezi ihalesi Haberi

bahçelievler iş merkezi ihalesi


Yenibosna Merkez Mahallesi, Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan 12 bin metrekarelik A sınıfı Plaza iş merkezi 25 bin 500 bin TL muhammen bedel ile kapalı zarf açık arttırma ihale usülü ile satışa çıkarılıyor.


TEM otoyoluna ve E-5 karayoluna yakın mesafede yer alan İş Merkezi, Atatürk Havalimanı'na 4,5 kilometre uzaklıkta bulunuyor. İş Merkezi ihalesi, 13 Aralık 2012 Perşembe günü saat 14.00'te, Yıldız Posta Caddesi  Vefa Bayırı Sokak Kat:3 Beşiktaş / İstanbul adresinde yapılacak.


 İhale şartnamesini alınabileceği ve tekliflerin verileceği adres Yıldız Posta Caddesi No: 40 Beşiktaş / İstanbul olarak belirtildi.


İş merkezi açık adresi: Yenibosna Merkez Mah. Basın Ekspres Yolu, Çınar Caddesi No: 6 Yenibosna - Bahçelievler /İstanbul

İrtibat : 0212 309 95...