13 / 05 / 2024

bahçelievler ketnsel dönüşüm projeleri

bahçelievler ketnsel dönüşüm projeleri

375.000 metrekare alan içinde Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi hayata geçirilecek. Bu düzenleme ile Çankaya, Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam alanlarından birine kavuşacak.

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgün Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgün Bekmezci tarafından kuruldu. 

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır?

Arsa, bahçe ve tarla gibi alanların ölçümünde kullanılan dönüm terimi daha çok halk arasında kullanılmaktadır ve alanı tarif ederken kolaylık sağlamaktadır. Peki, 1 dönüm kaç metrekaredir? Dönümün metrekare hesabı nasıl yapılır? İşte detaylar…

Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla!

Nata Bahçelievler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Nata Bahçelievler projesinde kaç konut yer alacak? Nata Bahçelievler Projesi'ndeki konutların fiyatları ne kadar? Nata Bahçelievler 15 soruda tüm detaylarıyla...

Türkiye'de 2 buçuk milyon konutun dönüşümü tamamlandı!

Ankara AKM Millet Bahçesi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

Mersin'in iki mahallesinde kentsel dönüşüm Eylül'de başlıyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Barış ve Bahçe mahallelerinde Eylül ayı içerisinde yıkımlar başlayacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

bahçelievler ketnsel dönüşüm projeleri Haberi

bahçelievler ketnsel dönüşüm projeleri

Bahçelievler, Çankaya'nın gözde sosyal hayat alanlarından birisidir. Bu bölgede sosyal hayatın gelişmesi için yeni bir düzenleme yapılacak. 375.000 metrekare alan içinde Bahçelievler Kentsel Yenileme ve Gelişim Projesi hayata geçirilecek. Bu düzenleme ile Çankaya, Türkiye'nin en büyük sosyal yaşam alanlarından birine kavuşacak.Bahçelievler, Çankaya'nın önemli markalarından birisi haline gelecek. Bu bölge nefes alacak, otopark sorunu bitecek. Bahçelievler Projesi, kentsel yenileme ve gelişim projelerimizin ilk aşaması olacak. 



Posta...