27 / 04 / 2024

Bahçelievler Siyavuşpaşa katlı otopark imar planı askıya çıkarıldı mı

Bahçelievler Siyavuşpaşa katlı otopark imar planı askıya çıkarıldı mı

Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi, 12052 parsel ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi katlı otopark imar planı...

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi açıldı!

Grv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de Poyraz Gravi tarafından açıldı. 

Marmara Üniversitesi'nin TOKİ'ye devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı!

Marmara Üniversitesi’nin, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devrettiği Bahçelievler Kampüsü imara açıldı.

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Hg Yapı Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konuk tarafından açıldı.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı metro hattı 2022'de açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşası devam eden Bahçelievler-Kirazlı metro hattının 2022'nin sonunda açılacağını söyledi. 

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Marmara Mühendislik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fikret Demiriz tarafından açıldı.

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi açıldı!

Umutevim Yatırım Organizasyon Anonim Şirketi Bahçelievler İstanbul Şubesi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaattin Alp tarafından açıldı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım kararı olan binanın balkonu çöktü!

İstanbul Bahçelievler'de yıkım kararı olan altı katlı bir binanın ikinci katındaki balkon kısmı çöktü. Sigara içmek balkona çıkan 50-55 yaşlarındaki bir kişi aşağı düştü ve ağır yaralandı. 

Bahçelievler'de ağır hasarlı 3 bina daha yıkıldı!

İstanbul Bahçelievler'de ağır hasarlı olduğu tespit edilen ve haklarında yıkılma kararı verilen 3 bina ekipler tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı...

Bahçelievler Siyavuşpaşa katlı otopark imar planı askıya çıkarıldı mı Haberi

Bahçelievler Siyavuşpaşa katlı otopark imar planı askıya çıkarıldı mı

Bahçelievler İlçesi, Siyavuşpaşa Mahallesi, 12052 parsel ve bir kısım yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, dün (2 Ekim 2014 Perşembe) ilanen askıya çıkarıldı. 


Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı katlı otopark ve sabit pazar alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!



Bahçelievler Soğanlı Mahallesi yeraltı katlı otopark ve açık pazar alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı askıda! Detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28452 dosya numaralı imar planı tadilatını 8 Eylül 2014'te onayladı. Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi katlı otopark ve yol alanı imar planı, 31 Ekim 2014'te askıdan indirilecek. Detaylar şöyle;


Plan notları! 


1- Plan onama sınırı, İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Siyavuşpaşa Mahallesi, 12052 Parsel ve bir kısım...