18 / 05 / 2024

Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı

Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı

Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezi’nin 22.ncisi Karabük Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Bahçelievler'in 3 mahallesinin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Merkez, Yenibosna, Kocasinan Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bahçelievler 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bahçelievler ilçesi, Nazım İmar Planı'nda ( 222 ada, 28 parsel ) Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal ve Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Samsun, Millet Bahçesi ile yeni bir yaşam alanına kavuşacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun Millet Bahçemiz tamamlandığında, hemşehrilerimiz şehrin ana ulaşım ağının ortasında, doğa ile iç içe yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak" dedi...

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Sakarya Erenler Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi tamamlanıyor!

Sakarya Erenler Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Eğlence ve Sosyal Yaşam Merkezi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Dev projenin bu yıl tamamlanması planlanıyor. 

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı Haberi

Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi açıldı mı


Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan Sosyal Yaşam Merkezi’nin 22.ncisi Karabük Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.


SON 7 YILLA KARABÜK’ÜN 30 SENESİNİ MUKAYESE EDEBİLİRSİNİZ

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Mahallesi Bahçelievler Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreninde yaptığı konuşmasında; “Halim deresi yolundan sonra şu binaların yapılması bize çok faklı bir mutluluk veriyor. Bu bölge bugüne kadar çok garip kalmış bir mahallemizdi. Böyle modern bir yapılaşmanın olması, farklı bir yaşam alanının ortaya çıkması bizi son derece memnun ediyor. Biz göreve geldiğimiz zaman Karabük Mahallesinin doğru dürüst yolu ve asfaltı yoktu, tek bir parkı yoktu. Biz göreve geldikten sonra yalnızca Karabük Mahallesinde 4 tane park yaptık. O günün parasıyla yalnızca Halim deresine Belediye bütçesinden 2 Trilyon para ayırdık. Bir kaç yeni yapılaşan yerlerin dışında hemen hemen...