09 / 05 / 2024

Bahçelievlerde otopark ve pazar alanı nerede kurulacak

Bahçelievlerde otopark ve pazar alanı nerede kurulacak

İstanbul Bahçelievler'de Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yapılacak sabit pazar alanı ve yeraltı katlı otopark alanının imar planları askıya çıktı. Büyükşehir Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve pazar alanı planlarını 21 Temmuz'da onayladı.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Gümüşhane Merkez'de 44.3 milyon TL'ye satılık 5 katlı otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan 5 katlı otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı.

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Gümüşhane'de satılık otel fırsatı! İhalesi 19 Temmuz'da! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi, 23 ada 2,6,7,10 parsellerde bulunan 5 katlı otel (Gümüş Otel), bahçe, otopark ve arsadan meydana gelen gayrimenkulü satıyor...

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinler Trafik Otopark Ve Yol Çizgi Uygulamaları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Reşit Çetin tarafından kuruldu.

Konut sitelerindeki bahçeler otopark olarak kullanılabilir mi?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, konut sitelerindeki bahçelerin otopark olarak kullanıp kullanılmayacağını kaleme aldı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Binadaki bahçe alanları otopark yapılabilir mi?

Yeni Otopark Yönetmeliği Türkiye’nin otopark problemini çözüme kavuşturacak mı? Yeni yönetmelikle binalardaki otoparklar nasıl düzenlendi? Bahçeler otopark olarak kullanılabilecek mi? Şehircilik ve İmar Danışmanı ve aynı zamanda şehir plancı olan Erhan Demirdizen, yönetmeliği anlattı...

Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’nda bulunan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Kocaeli Dilovası Katlı Otopark ve Pazar Yeri için yarın ihale düzenlenecek.

Aydın’da bahçeli evlere ve villalara talep arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle Aydın'da tek katlı bahçeli ev ve villalara olan talep arttı.  Aydınlı vatandaşların yoğun talep gösterdiği tek katlı bahçeli ev ve villa fiyatlarında ise artış yaşanıyor.

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Bahçelievlerde otopark ve pazar alanı nerede kurulacak Haberi

Bahçelievlerde otopark ve pazar alanı nerede kurulacak

Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, 11383 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı, dün (2 Ekim 2014 Perşembe) askıya çıkarıldı.


Bahçelievler Siyavuşpaşa Mahallesi katlı otopark ve yol alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Soğanlı Mahallesi yeraltı katlı otopark ve açık pazar alanı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


Bahçelievler Yenibosna Basın Aksı imar planı askıya çıkarıldı! Detaylar için tıklayın!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28421 dosya numaralı imar planlarını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesi yeraltı otoparkı ve sabit pazar imar planını 31 Ekim 2014'te askıdan indirecek. Detaylar şöyle;


Plan Notları!




1- Plan onama sınırı, İstanbul ili Bahçelievler İlçesi, Fevzi Çakmak mahallesi, 11383 Parsel  sınırıdır.


2- Plan onama sınırı içindeki alan, "Sabit Pazar...