02 / 05 / 2024

Bahçelievlere 5 bin kişilik kongre merkezi

Bahçelievlere 5 bin kişilik kongre merkezi

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı. Dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak...

Fahiş kira artışı bir ekmek teknesini daha kapattı! Dükkan sahibi 5 bin TL kira bedelini 30 bin TL yaptı...

Aydın Didim’de sahibi ve ustasının bir kadın pide ustası olan Bahçivan Pide Salonu dükkan sahibinin mağduru oldu. Dükkan sahibi 5 bin liralık dükkana 30 bin TL kira istedi.

MOD Bahçelievler'de metrekare fiyatı 5 bin 900 TL!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan projeler, yatırımcıların gözdesi konumunda bulunuyor. Bu projeler arasında öne çıkan MOD Bahçelievler, 5.900 TL’lik lansmana özel metrekare birim fiyatıyla avantajlı yatırım imkanı sunuyor.

Soyak'tan Bahçeşehir'e 5 bin konut!

SOYAK'ın, Dubai Cityscape Global 2015 fuarında ön tanıtımını yaptığı yeni projesi Konforia satışa çıktı. 5 bin konuttan oluşan Soyak Konforia'nın ilk etabında 271 adet konut bulunuyor.

Soyak 5 bin konutluk yeşil projeye imza attı!

Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de 5 bin konutluk yeni bir projeye başlıyor. En büyük yeşil bina projelerinden olacak Konforia İstanbul'da satış başladı.

Soyak'tan Bahçeşehir'e 5 bin konut!

Soyak İstanbul Bahçeşehir’de 5 bin konutluk proje için düğmeye bastı. Soyak Konforia adı verilen projenin ilk etabında yer alacak 271 daire satışa çıktı. Projeye bir haftada 3 bin ön talep toplandı.

Soyak'tan Bahçeşehir’e 5 bin konut!

Soyak'ın İstanbul Bahçeşehir’de yapacağı 5 bin konutluk Soyak Konforia projesinin lk etabındaki 271 daire satışa çıktı. Projeye bir haftada 3 bin ön talep toplandığı açıklandı.

Metro 34 İkitelli'de metrekaresi 5 bin TL'den!

Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı tarafından hayata geçirilen Metro 34 projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında değişiklik gösteriyor.

Bahçelievler'de bugün 5 bin 800 metrekarelik yeşil alan açılacak!

AB Holding tarafından Bahçelievler Belediyesi'ne bağışlanan 27 milyon Lira değerindeki 5 bin 800 metrekarelik yeşil alanın açılışı bugün saat 19.30'da yapılacak.

Avrupark Bahçekent'e satışa çıkmadan 5 bin 500 ön talep geldi!

Cihan İnşaat ve Konut Yapı işbirliğinde yaklaşık 500 milyon liralık yatılımla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde yer alan 1394 konut için satışa çıkmadan 5 bin 500 ön talep geldi.

Avrupark Bahçekent'e 5 bin 500 ön talep geldi!

Bahçekent'te Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilecek bin 394 konutluk Avrupark'a 5 bin 500 ön talep geldi. Murat Kurum, "Bahçekent'te yatırım yapan herkes kazanacak" diye konuştu

1970 yılında her 5 bin çocuğa bir park düşüyormuş!

1970 yılında İstanbul'da her 5 bin çocuğa bir park düşüyormuş. İstanbul'da aynı yıl, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaptırılan 135 çocuk park ve bahçesi bulunuyormuş.

Bahçelievler'de 5 bin kişilik kongre merkezi yapımına başlandı!

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı. Dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak...

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Bahçelievlere 5 bin kişilik kongre merkezi Haberi

Bahçelievlere 5 bin kişilik kongre merkezi

Bahçelievler Belediyesince projesi geçtiğimiz yıl hazırlanan 5 Bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımına başlandı. Kocasinan'da inşaatına başlanan dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşacak. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu "Önümüzdeki günlerde temeli törenle atılacak, yaklaşık 50 bin m2 alanı kapsayacak Bahçelievler Kongre Merkezi'ni, Bahçelievler halkına armağan olarak projelendirdiklerini" açıkladı. Aynı anda farklı salonlarda gerçekleştirilecek etkinliklere yaklaşık 5 bin kişinin katılabileceğini belirten Başkan Osman Develioğlu "Kentsel değişime, dönüşüme ve gelişime eserlerle hizmet edebilmenin en güzel örneklerini halkımıza sunabilmenin heyecanı içinde çalışıyoruz. Dev projemize geçtiğimiz günlerde start verdik. İstanbul'umuza yeni bir kongre merkezi kazandırabilmenin çabası içindeyiz" dedi. Bahçelievler Belediyesi'nin Kocasinan semtinde inşa edilecek Kongre Merkezi'nin 10 katlı olacağı, Bin 200 kişilik konferans+tiyatro salonundan cep sinemalarına,...