01 / 05 / 2024

Bahçen Elvanşehir nerede

Bahçen Elvanşehir nerede

Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri kapsamında daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan oluşuyor. Bahçen Elvanşehir Ankara'da fiyatlar 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Bahçen Elvanşehir Ankara fiyatları!

Bahçen Elvanşehir Ankara fiyatları 3 oda 1 salon konut satışlarında fiyatlar 200 bin TL'en başlangıç gösterilerek, 295 bin TL'ye kadar değişiyor. Bahçen Elvanşehir Ankara Kasım 2014'te teslim...

Bahçen Elvanşehir Ankara!

Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri Etimesgut' ta inşa ediliyor. Bahçen Elvanşehir projesinde daire fiyatları 230 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Kasım 2014' te yapılması planlanıyor...

Bahçen Elvanşehir nerede?

Bahçen Elvanşehir nerede? Tuna ve Türkoğlu İnşaat projesi Bahçen Elvanşehir Ankara Etimesgut'ta Ahi Mesut Mah. 48142 Ada 1 Parsel Etimesgut / Ankara adresinde yer alıyor...

Bahçen Elvanşehir Ankara'da yükseliyor! 200 bin liraya 3+1!

Tuna Türkoğlu ortak girişimi ile Başkent Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Bahçen Elvanşehir projesinde 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri bulunuyor. Projede fiyatlar 200 bin liradan başlıyor...

Artea Bahçeşehir nerede? Artea Bahçeşehir fiyat listesi! 

Artea Yapı tarafından inşa edilen Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Artea Bahçeşehir nerede sorusunun yanıtı ve Artea Bahçeşehir fiyat listesi...

Vestel çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 02 Şubat 2023 fiyat listesi

Kirlileriniz ile başınız dertte ise Vestel çamaşır makinesi tam sizin aradığınız ürün demektir. Beyazlar ve renkliler gerçek renklerine dönecek  Peki Vestel çamaşır makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat liste

Hem teknoloji hem de beyaz eşya sektöründe ileri seviyelerde niteliğe sahip Samsung'un çamaşır makinesi fiyatları araştırılıyor. Peki Samsung Çamaşır Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

İnsanoğlu olduğu müddetçe şimdiki hal gereği elbiseler giyiyoruz ve bu giydiğimiz elbiseler kirleriniyor. Dolayısı ile hepimizin çamaşır nakinesine ihtiyacı var. Peki Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat liste

 Avantajlı Fiyatları ile Regal bulaşık makineleri evlerinizin olmazsa olmazıdır.  Peki Regal Bm 210 2 Programlı Bulaşık Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

 Saçlarınıza şekil vermek yada kurutmak için fön makinesine mi ihtiyacınız var? Johnson tam size göre  Peki Johnson Saç Kurutma / Fön Makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Grundig, Türk halkı nezdinde kadim bir geçmişe sahip. Büyklerimizin evinde de gördüğümüz markanın bulaşıl makinesi için fiyat araştırması yapanlar haberimizi inceleyebilir. Peki Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesi en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch No-Frost Buzdolabı  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi

En çok kullanılan buzdolabı markası olan Bosch yeni bir model ile tekrar gündeme geldi. Bosch'un KGN86AID1N kodlu modelinin özelliklerini merak ediyorsanız haberimizi okuyun  Peki Bosch KGN86AID1N 631 Lt No-Frost Buzdolabı en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Baymak Elegant Klima  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

 Artık her mevsim ihtiyacımız olan klimalar için fiyat araştırması yapanlar, bu haber sizin için,  Baymak marka klima fiyatlarını öğrenmek  için haberimize bakın  Peki Baymak Elegant Plus 9000 BTU Inverter Split Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Evinizde mevsimlerin olumsuzluklarını hissettirmeyen Arçelik klimaların fiyatları araştırılıyor.  Arçelik Ekolojik klima fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın. Peki Arçelik Ekolojik klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus AL 6103 L Ç. makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarının en büyük yardımcısı çamaşır makineleri fiyatları araştırılıyor. Altus marka çamaşır makinesi fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus marka çamaşır makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 28 Ocak 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyen fakat fiyat araştırması yapan biriyseniz bu haber tam size göre. Altus marka buzdolabı  fiyatlarını öğrenmek için haberimize bakın  Peki Altus Al 114 Lt Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bahçen Elvanşehir nerede Haberi

Bahçen Elvanşehir nerede

Bahçen Elvanşehir projesi, Ankara Etimesgut'ta Tuna ve Türkoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri kapsamında 10 blok bulunuyor. 


472 daireden meydana gelen Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri satılık konutları 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 




Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri fiyat listesi!

3+1'lerde 200 bin ile 255 bin TL

4+1'lerde 235 bin ile 295 bin TL arasında değişiyor. 


Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri kapsamında yüzde 30 oranında peşinat veriliyor. Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri teslim tarihi Kasım 2014 olarak belirlendi. 


Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri iletişim

Telefon: 0312 228 22 28

Web adresi:...