29 / 04 / 2024

bahçen elvanşehir vaziyet planı

bahçen elvanşehir vaziyet planı

Etimesgut'ta yer alan Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir fiyat bilgisi kapsamında 3 oda 1 salon dairelerde fiyatlar 200 bin ile 255 bin TL arasında değişiyor.

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir iletişim!

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir iletişim bilgileri şöyle: Ahi Mesut Mah. 48142 Ada 1 Parsel Etimesgut / Ankara - Satış ofisi telefon numarası: 0312 228 22 28

Bahçen Elvanşehir Ankara fiyatları!

Bahçen Elvanşehir Ankara fiyatları 3 oda 1 salon konut satışlarında fiyatlar 200 bin TL'en başlangıç gösterilerek, 295 bin TL'ye kadar değişiyor. Bahçen Elvanşehir Ankara Kasım 2014'te teslim...

Bahçen Elvanşehir Ankara!

Bahçen Elvanşehir Ankara Evleri Etimesgut' ta inşa ediliyor. Bahçen Elvanşehir projesinde daire fiyatları 230 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin Kasım 2014' te yapılması planlanıyor...

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir!

Ankara Etimesgut Bahçen Elvanşehir fiyat listesi 200 bin liradan başlayarak yükseliyor. Ankara Bahçen Elvanşehir ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ile banka kredisi kullanılıyor...

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

1932 yılında Barselona'dan sonra en ucuz şehir İstanbul!

1932 yılında muhtelif memleketlerdeki hayat pahalılığı ele alınmış ve Barselona'dan sonra en ucuz şehrin İstanbul olduğu ifade edilmiş.

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da satış süreci başladı. 

Ataşehir Modern Projesi'nden 1.3 milyar TL hasılat bekleniyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, Ataşehir'de hayata geçen Ataşehir Modern Projesi'nden 1,2-1,3 milyar TL hasılat beklendiğini dile getirdi. 

Sinpaş Finans Şehir Park Yaşam ön satışta!

Sinpaş tarafından Ataşehir ve Ümraniye'nin kesişme noktasında hayata geçen Finans Şehir projesinin dördüncü etabı olan Park Yaşam'da ön talep süreci başladı. Etap ilerleyen haftalarda satışa çıkacak.

Malatya Millet Bahçesi şehre nefes aldıracak!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Malatya, kendisine özgü tarihiyle, şelaleleri , parkları, kervansaray ve camileriyle dikkat çekiyor. Yeni yapılacak millet bahçesiyle de şehir nefes alacak...

Kayaşehir Emlak Konutları'nda talep toplama süreci uzatıldı!

Başakşehir’de hayata geçen Kayaşehir Emlak Konutları'nda talep toplama süreci Mayıs'a kadar uzatıldı.Gelen taleplerin 175’i bir haftada satışa dönüştürüldü.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Kirada en hesaplı şehir İstanbul!

Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Kira, yemek sinema bileti fiyatlarında en hesaplı şehir İstanbul oldu. Şampiyon ise Singapur...

Hilton İstanbul Kozyatağı en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın en prestijli turizm ödülleri olarak nitelenen 'World Travel Awards', İtalya'nın Sardunya Adası'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ankara Eskişehir Yolu'nda yapılaşma hız kazandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Çağrı Erkut Şen, Eskişehir Yolu üzerinde yaşanan hareketliliğin konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini belirterek bölgede yapılaşmanın hız kazandığını söyledi.

Yaşam kalitesi en iyi şehir listesinde İstanbul 122. sırada!

Uluslararası danışmanlık şirketi Mercer'in 2016 yaşam kalitesi araştırmasına göre Viyana ilk sıradaki yerini korudu. Araştırmada değerlendirilen 230 şehir arasında İstanbul 122. sırada yer aldı.

bahçen elvanşehir vaziyet planı Haberi

bahçen elvanşehir vaziyet planı

Bahçen Elvanşehir projesi Ankara Etimesgut'ta Tuna ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir fiyat bilgisi öncesinde projeden bahsedelim...


Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 10 bloktan oluşan projede 472 daire bulunuyor. 




Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir ödeme planı kapsamında yüzde 30 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Sonrasında yüzde 70'i banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir fiyat bilgisi kapsamında daire fiyatları 3+1'lerde 200 bin ile 255 bin TL arasında değişiyor. 


Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen Elvanşehir teslim tarihi 2014 Kasım olarak belirlendi. Tuna-Türkoğlu Ortak Girişimi Bahçen...