07 / 05 / 2024

Bahçeşehir Park ne zaman teslim

Bahçeşehir Park ne zaman teslim

Dairelerin 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilecek olan projede 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek. MFA İnşaat Bahçeşehir Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 608 15 63 olarak belirlendi.

İstanbulluların beklediği Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metro Hattı'nda son durum! İşte açılacağı tarih!

Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir Metrosu ne zaman açılacak sorusunun yanıtı İstanbulluların en çok merak ettiği ve araştırdığı konular arasında yer alıyor. Peki Mahmutbey Esenyurt Bahçeşehir metrosu ne zaman açılacak? İstanbulluların beklediği metroda son durum...

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Toplam 148 daireden meydana gelen Bahçeşehir Hayat projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim, vadeli ödemelerde ise yüzde 15 indirim sağlanıyor. Peki Bahçeşehir Hayat konut fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir Evleri Akzirve Gayrimenkul tarafından İstanbul Bahçeşehir'de Ispartakule bölgesinde hayata geçirildi. Strada Bahçeşehir daire fiyatları ne kadar?

Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

3 etaptan meydan gelen Strada Akzirve Bahçeşehir projesi 2 bin 500 konut ve 100'ün üzerinde ticari alandan meydana geliyor. Peki Strada Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Park ne zaman teslim Haberi

Bahçeşehir Park ne zaman teslim

30 adet ticari birimle cadde mağazaları olacak olan projede en küçük daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat tarafından inşa edilecek olan proje toplam 99 bin 858 metrekare büyüklüğünde 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek.


Bahçeşehir Göleti'nin büyütüleceği alanda Bahçeşehir Park adıyla ultra lüks projesi olarak hazırlanan projede daireler için 11 katlı iki blok tasarlandı.


Toplam 130 adet rezidans daire ve 130 adet ticari birimden meydana gelecek olan projenin satış ofisi hazırlık aşamasında.


Atmaca Grup, bu yıl  gölet çevresindeki parseller ve büyütüleceği toplam 250 dönümlük alanı 22 Nisan'da yapılan Bahçeşehir Göleti ihalesinde, 103 milyon TL teklifle almıştı. 


Fiyat listesi kapsamında daireler 1,5 milyon TL'nin üzerinde fiyattan satışa sunulması planlanırken, dükkanların metrekare birim fiyatı ise 30...