02 / 05 / 2024

Bahçeşehir Şelale Caddesi

Bahçeşehir Şelale Caddesi

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Strada ile Bahçeşehir'e 1.5 milyarlık liralık yatırım!

Akzirve Gayrimenkul İstanbul Bahçeşehir’de 2500 konutluk bir projeye başlıyor. İtalyancada ‘cadde’ anlamına gelen ‘Strada’ projesinin değeri 1.5 milyar lira. Projede konutların yanı sara 100’den fazla mağazaya ev sahipliği yapacak alışveriş caddesi de yer alacak.

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Defne İnşaat Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Merve Hanağası Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, Yağ İskele.Caddesi'nde kuruldu.

Ispartakule Bahçeşehir yolunda köprü ayakları yapılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından temeli 16 Mart 2014'te atılan Ispartakule Bahçeşehir Fırat Caddesi arası bağlantı yolu projesinde köprü ayakları destek kazıkları çalışmasından sonra köprü ayaklarının yapımına başlandı.

Bahçeşehir Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Barış Avşar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Esenyurt, Sanayi Mahallesi, Hoşdere Bahçeşehir Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Bahçeşehir'de Park çevresindeki restoran ve otoparkın inşaat ruhsatları iptal edildi!

Bahçeşehir'de Şelale Park ve çevresindeki alana yapılan restoran ve otoparkın yapımına ilişkin inşaat ruhsatı, imar planlarına, şehircilik ve planlama ilkelerine ve hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle istanbul 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir'de idari mahkemeden çevreci karar!

Bahçeşehir'de Şelale Park ve çevresindeki alana yapılan restoran ve otoparkın yapımına ilişkin inşaat ruhsatı, imar planlarına, şehircilik ve planlama ilkelerine ve hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle İstanbul 1. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Bahçeşehir Nissa O2 Residence nerede?

Bahçeşehir Nissa O2 Residence nerede ; Nissa O2 Residence Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde yer alıyor. Bahçeşehir Nissa O2 Residence nerede , ulaşım ve adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz...

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir sakinlerini ikna edemiyor!

Bahçeşehir'deki park krizi bitmiyor. Başakşehir Belediyesi, "Şelale Park'ı ailelerin kullanımına açmak için yeniden düzenleyeceğiz" dese de çevre sakinleri ikna olmuyor. Yeşil alanın yok edileceğini savunan vatandaşlar dün yine sokaklara döküldü

Bahçeşehir Belediyesi Şelale Parkı ailelere açacak!

Bahçeşehir'deki Şelale Park'ın Başakşehir Belediyesi tarafından yıkılması tepki çekmişti

Bahçeşehir'deki Şelale Parkı ailelere açıldı!

Bahçeşehir'in sembolleri arasında yer alan Şelale Parkı, halkın talebiyle ailelerin de ziyeretine açıldı

Soyak Bahçe & Bahçe Bahçeşehir Evlerinde 20 bin TL peşinatla bahçe teraslı dubleks!

Bahçeşehir Soyak Bahçe & Bahçede 3+1 bahçe teraslı dubleks dairelerin fiyatı 406 bin lira ile 516 bin lira arasında; 5+1  bahçe tripleksi dairelerin fiyatları ise 570 bin lira ile 710 bin lira arasında değişiyor

Bahçeşehir Şelale Caddesi Haberi

Bahçeşehir Şelale Caddesi


Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi’nde yer alan Şelale Caddesi yolu prestij cadde oluyor. Yaklaşık 2 kilometre uzunlukta bir alanı kapsayan projede; geniş kaldırımlar, yürüme yolları, yükseltilmiş engelli ve yaya geçitleri bulunuyor.  Proje tamamlandığında düzensiz park sorunu da ortadan kaldırılacak.


Başakşehir'de şimdiye kadar 6 yol prestij cadde haline getirildi. Yapımı devam eden Şelale caddesi ilçe genelinde yapılan 7. prestij yol çalışması olacak.


Başakşehir Şelale Caddesi yolunda devam eden çalışma 1 ay içerisinde tamamlanacak. 39 bin 532 metrekarelik alanı kapsayan çalışmada 320 araçlık cep otoparkı da bulunuyor. 


4 bin metrekare yeşil alana sahip olacak olan prestij yolda 4 bin 500 metrekare geniş kaldırım alanı ayrıldı. Sokağın görselliğini ön plana çıkaran aydınlatma direklerinin yer aldığı caddenin alt yapı çalışmalarında vatandaşların ve araçların mağdur olmaması için yer...