17 / 05 / 2024

Bahçeşehir Strada inşaatı ne durumda

Bahçeşehir Strada inşaatı ne durumda

Akzirve Gayrimenkul & Yatırım tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Strada projesinin temeli atıldı. Toplam 2 bin 500 bağımsız bölüm ve ticari alandan oluşan projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire seçenekleri yer alıyor.

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Mevsim İstanbul müstakil villa projesi Bahçeşehir'de inşa edilecek! İşte villa özellikleri ve fiyatları

Sarılar Grup, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesini hayata geçirdi. 50 bin metrekare alana inşa edilecek villaların fiyatı ve özellikleri açıklandı. İnşaatı biten villalar 2024 yılının aralık ayında teslim edilecek.

Bahçeşehir Strada Plus’ta teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Akzirve Gayirimenkul, imzasıyla mega kent İstanbul’un en değerli bölgeleri arasında yer alan Bahçeşehir’de yükselen Strada Plus’ta teslimler başladı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı satışta!

Akzirve, Bahçeşehir Strada'nın ikinci etabı Strada 2, 476 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Bahçeşehir Strada'da yüzde 25 indirim!

Akzirve Gayrimenkul'ün Bahçeşehir'de yükselen Strada projesinde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 faiz oranlı kampanya düzenlendi. 

Bahçeşehir Strada'da yaşam başladı!

İstanbul'un değerlenen merkezlerinden biri olan Bahçeşehir Strada projesinin 1.etabında yaşam başladı. Projede yeni yaşamlarına başlayan ev sahipleri projeyi anlattı

Bahçeşehir Strada 2'de yüzde 25 indirim fırsatı!

İstanbul’un en çok değerlenen bölgelerinden biri olan Bahçeşehir’de konumlanan Akzirve Strada 2'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim, 120 ay ve 0,99 vade farkıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Göleti'nde inşaat ruhsatı iptal edildi!

Yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis inşaatının ruhsatları mahkeme kararı ile iptal edildi.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları doğal yaşamı etkiledi!

Bahçeşehir Gölet’teki inşaat çalışmaları nedeniyle çevredeki doğal yaşam etkilendi. Bölgede yuvası olan oluklu kertenkeleler, sokaklara çıkmaya başladı.

Bahçeşehir Strada'dan Sevgililer Günü etkinliği!

Akzirve Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Bahçeşehir Strada'da 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Sevgililer Günü etkinliği düzenlenecek.

Bahçeşehir Strada inşaatı ne durumda Haberi

Bahçeşehir Strada inşaatı ne durumda

STRADA’da ilk etabında 747 konut olmak üzere toplam 2.500 bağımsız bölüm ve ticari alan yer alacak.

Yarım asra yakın süredir dünya genelinde kazandığı tecrübeyi Türkiye’ye aktaran Akzirve, Kasım ayında lansmanı yapılan Bahçeşehir STRADA projesinin temelini, 17 Şubat’ta düzenlenen bir törenle attı.


Seçkin konukların katıldığı temel atma töreninde bir konuşma yapan Akzirve CEO’su İbrahim Maasfeh, “STRADA projesini, yolların ve yönlerin kesişme noktasında, kıymeti her gün katlanarak artan benzersiz bir lokasyonda hayata geçiriyoruz. Strada, İstanbul’un canlı, keyifli ve benzersiz yeni sosyal merkezi olma iddiasıyla hayatımıza giriyor. Üç farklı etapta tamamı 102 dönüm arsa alanı üzerine, 350 bin metrekare yer üstü inşaat alanı olarak tasarlanan Strada’da konutlar ve ticari alanlar olmak üzere toplam 2 bin 500 bağımsız ünite inşa edeceğiz. Strada’nın farklı daire seçeneklerini...