15 / 05 / 2024

Bahçeşehir Üniversitesi eğitim programları

Bahçeşehir Üniversitesi eğitim programları

Gayrimenkul Platformu GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor.

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi inşaatında sona gelindi!

Başakşehir’in ilk fen lisesinin içerisinde yer aldığı Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi’nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dev külliyenin inşaatının Mayıs ayında tamamlanması bekleniyor.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

Bahçeşehir Üniversitesi'nde inşaat durdu! İşte nedeni!

Beşiktaş'taki Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüsü'nde bulunan inşaat alanında tarihi kalıntılar tespit edildi ve inşaat durdu...

 Bahçeşehir Üniversitesi MBA in Real Estate şimdi yüzde 50 indirimli!

MBA in Real Estate programı,  Bahçeşehir Üniversitesi’nden MBA derecesi almanın yanı sıra gayrimenkul konusunda uzmanlaşma imkanına da sağlıyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüzde 50 indirimli güz dönemi MBA fırsatını kaçırmayın...

Bahçeşehir ve Uğur Eğitim 3 yılda 50 okul açacak!

Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Bahçeşehir ve Uğur Eğitim Kurumları'nın sahibi Enver Yücel, 50 okul için önümüzdeki üç yılda 500 milyon TL yatırım yapacak­larını belirtti. Firma, ABD ve Kanada’da yatırımlarını sürdürecek.

Bahçeşehir Koleji 2017'de 25 yeni kampüs açacak!

Eğitim yatırımlarıyla adından sıkça söz Bahçeşehir Koleji, 2016'da 2 bin kişinin istihdam sağladığı 20 yeni kampüs açtı. Bahçeşehir Koleji'nin bu yıl ki hedefi 350 milyon TL yatırımla 25 kampüs yapmak.

Bahçeşehir Okulları Kanada'da açıldı!

Fulford Academy'yi bünyesine katan BAhçeşehir Okulları Kanada'da ilk Türk okulunu açtı. Bahçeşehir Okulları Kanada Kampusu olarak hizmet verecek kurumda yatılı eğitim imkânının sunulması planlanıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi eğitim programları Haberi

Bahçeşehir Üniversitesi eğitim programları

GYODER ve Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliği neticesinde tasarlanan ‘gayrimenkul sektörüne özel yüksek lisans eğitimi’ kapsamında sektör çalışanlarına özel MBA programı hayata geçiriliyor. Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER ve Türkiye’de eğitime yaptığı katkılar ile dünya standartlarını yakalayan Bahçeşehir Üniversitesi (BAU), 2014 yılından itibaren gayrimenkul sektörüne özel kurumsal eğitim programı kapsamını dizayn etmek ve birlikte yürütmek amacıyla işbirliği kararı aldı. Yapılan işbirliği neticesinde içeriği sektör çalışanlarına özel hazırlanan eğitim programı çerçevesinde adaylar MBA derecesi alma imkânına sahip olacak.

Profesyonel iş hayatında eğitimin ilk planda olduğunu savunan alanında öncü iki kurumun bir araya gelerek gerçekleştirdiği bu işbirliği ile hem katılımcıların hem de kurumların hedeflerini bir üst noktaya taşıması amaçlanıyor.

MBA programının imza töreninde konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Feyzullah...