18 / 05 / 2024

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı mustafa ılıcalı

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı mustafa ılıcalı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, göreve başladıktan 35 gün sonra, şehrin 35 yıllık sorunu olan trafik karmaşasına neşteri vurdu. Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Mustafa Ilıcalı da Tokat'a gelerek araştırma yaptı...

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Yenilenen Bolu Dağı Tüneli yarın trafiğe açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bu yıl içerisinde heyelan nedeni ile bir süre trafiğe kapalı olan Bolu Dağı Tüneli'nde çalışmaların tamamlandığını kaydederek, tünelin yarın hizmete açılacağını açıkladı.

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyenler ve akademisyen adayları kaçırmasın!

Bahçeşehir Üniversitesi çok sayıda Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. Akademisyenler ve akademisyen adaylarının kaçıramayacağı kadroları sizler için derledik.

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’un gözde semtlerinde birinde inşa edilecek olan Botanika Bahçeşehir Projesi için hazırlıklar tamamlanıyor. Projenin detayları ise belli oldu. İşte Botanika Bahçeşehir Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla…

Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Sarılar Grup tarafından hayata geçirilen Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinin detayları belli oldu! Peki, Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi nerede? Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Mevsim İstanbul Bahçeşehir projesi 10 soruda tüm detaylarıyla.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yapımını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın üstlendiğini duyurdu. Karaismailoğlu, "Projede şu an fiziki gerçekleşme yaklaşık yüzde 47'ler seviyesinde" dedi...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yolları gündemden bir türlü düşmüyor. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı’nı bakanlığın yapacağını açıklayan Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi’nin yollarının açılışa yetişeceğini söylüyor.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Bugünkü 31087 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kocaeli'deki 'Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarının bakanlık tarafından yapılacağını açıkladı.

Bursa Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

31050 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan karara göre, Bursa'daki "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı"nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı mustafa ılıcalı Haberi

Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı mustafa ılıcalı


Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, göreve başladıktan 35 gün sonra, şehrin 35 yıllık sorunu olan trafik karmaşasına neşteri vurdu.


Bahçeşehir Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı olan 22. dönem milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Başkan Eroğlu'nun daveti üzerine ekibiyle birlikte ikinci kez Tokat'a gelerek trafik sorununa çözüm oluşturmak için araştırmada bulundu. Başkan Eroğlu, göreve başladıktan 35 gün sonra, şehrin 35 yıllık sorunu olan trafik karmaşasına neşteri vurdu. Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinde trafikle ilgili Ilıcalı’nın fikirleri doğrultusunda çalışma yapacaklarını ifade eden Başkan Eroğlu, “Daha sonra da söz verdiğimiz gibi vatandaşlarımızla paylaşıp, sizlerle beraber GOP Bulvarı, ulaşım ve trafiğiyle ilgili kararlar vereceğiz. Yine yeni arter yollar nereye açılabilir bunlara bakıyoruz. Akıllı trafik sistemleri nasıl yapılabilir, şehrimizin gelişmesi anlamında...