04 / 05 / 2024

Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı

Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı

Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, İsmail Çalışkan ve Süleyman Yardımcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu

Fi Yapı'dan son dakika açıklaması geldi! Fi Side Bahçeşehir'in inşaatı 1 Nisan'da başlıyor!

Fi Yapı, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Fi Side Bahçeşehir projesinin inşaatının 1 Nisan itibarıyla başlayacağını duyurdu. İşte Fi Yapı tarafından yapılan o açıklama...

Strada Bahçeşehir'de 36 ay vadeyle!

Strada Bahçeşehir projesinden 36 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor. İlk etabın teslimlerinin hemen yapıldığı proje Akzirve Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı plan notu değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir 2. Kısım Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Sıvat-Yeşiltepe Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Trio Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Demirtaş, Duygu Baycan ve Funda Özkaya ortaklığında kuruldu.

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yapı Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Abdurrahman Telli tarafından kuruldu.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi açıldı!

Adım 34 Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçeşehir Şubesi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yördem tarafından açıldı.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Yeryüzü Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kerim Turan tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Bahçeşehir 3.Cadde AVM 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Toplam 880 adet konuttan meydana gelen Strada Plus projesi Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimlerinin 2019'un sonunda yapılması planlanıyor. Peki Akzirve Strada Plus Bahçeşehir ev fiyatları ne kadar?

Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Haberi

Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı

Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, İsmail Çalışkan ve Süleyman Yardımcı tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bahçeşehir Yapı Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi adres: Başakşehir, Bahçeşehir 1. Kısım Kemal Sunal Caddesi, Atrium Çarşı No:2 Kat:2...