28 / 07 / 2024

Bahri Sipahi aday

Bahri Sipahi aday

Türkiye Büyük Millet Meclisi 21. Dönem Milletvekiliği yapan Bahri Siphani CHP Genel Merkez tarafından 2014 yerel seçimlerinde İstanbul Bayrampaşa Belediyesi Başkan adayı gösterildi. Peki, Bahri Sipahi kimdir?

Bedelli askerlikten yararlanmayı düşünen 500 bin adayı ilgilendiren düzenleme

Türkiye'de bedelli askerlikten faydalanması beklenen 500 bin adayı ilgilendiren düzenleme TBMM'de kabul edildi. Yoklama kaçağı, saklı veya bakaya olup bedelli askerlikten yararlanamayan yükümlüler de bedelli askerlikten yararlanabilecek. İşte detaylar..

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü arazilerinin TOKİ'ye devri TBMM'de!

Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne ait tarımsal arazilerin TOKİ'ye devredilmesi Meclis gündemine taşındı. CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, kouyla ilgili soru önergesi verdi. 

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Sitelerde mahkemelik olan yönetim yeniden aday olabilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, geçen yıl yönetimin usulsüz seçilmesi sebebiyle dava açtıklarını belirten okuyucu, davanın yıl sonuna uzadığını söyledi. Temmuz'da toplantı yapılacağını belirten okuyucu eski yönetimin yeniden aday olduğunu, bunun mümkün olup olmadığını sordu.

Galatasaray yönetimine 13 inşaatçı aday!

Merakla beklenen Galatasaray Kulübünde seçimli olağan genel kurul yarın gerçekleştirilecek.  Galatasaray'da 5 isim başkanlık için yarışacak. İşte Galatasaray yönetimine aday olan inşaatçılar...

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

Yusuf Dağcan, Panora GYO bağımsız yönetim kurulu üye adayı oldu!

Panora GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Şenol Alparslan'ın adaylıktan çekilmesi, Yusuf Dağcan'nın bağımsız yönetim kurulu üyeliğine adaylığı nedeni ile çağrı dökümanları güncellendi. 

Giresun’da 200 yıllık tarihi evler UNESCO’ya aday!

Giresun'un Zeytinlik Mahallesi'nde bulunan 200 yıllık tarihi evler; Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Geçici Listesi'ne aday oldu. 

Aday Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aday Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Aydın ve Özkan Adalı tarafından kuruldu.               

Bahri Sipahi aday Haberi

Bahri Sipahi aday

Bahri Sipahi kimdir?

Türkiye Büyük Millet Meclisi 21. Dönem Milletvekiliği yapan Bahri Siphani CHP Genel Merkez tarafından 2014 yerel seçimlerinde İstanbul Bayrampaşa Belediyesi Başkan adayı gösterildi. Peki, Bahri Sipahi kimdir?


Bahri Sipahi biyografi..

Bahri Sipahi,  1958 yılında Sancak'ta doğdu. Eğitimini sırasıyla Şehit Kamil Balkan İlköğretim Okulu, Sağmalcılar Ortaokulu, İnönü Meslek lisesi'nde tamamladı.


Amatörden profesyönelliğe uzanan bir spor yaşamı oldu. Yıldıztabya Spor, Rami Spor, Gaziosmanpaşa Spor, Kırklareli Spor, Kocaeli Spor Kulüpleri futbol oynadığı takımlar arasındadır.


Anka Kablo fabrikası'nda başlayan iş yaşamı, daha sonrasinda Türk Hava Yollarında devam etti.


Siyasi yaşamı Demokratik Sol Parti Gençlik Kolu üyeliği ile başladı. Gerek spor yaşamında gerekse iş hayatında siyasetle her zaman yakından ilgilendi ve aktif roller aldı.


1999 yılında Demokratik Sol Parti'den İstanbul Milletvekili seçildi, 21.Dönem ANAP-DSP-MHP koalisyon hükümetinde bir dönem...