04 / 05 / 2024

bakanlar kurulu acele kamulaştırma

bakanlar kurulu acele kamulaştırma

Türkiye'de 9 proje için bazı illerde bulunan gayrimenkullerin acele kamulaştırılmasına karar verildi. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Bakanlar Kurulu'ndan acele kamulaştırma kararları!

Bakanlar Kurulu, eneıji projeleri için bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasını kararlaştırdı. Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü projeleri için alınan kararlar 26 Aralık 2014 Tarihli ve 29217 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Kiracı esnafın gözü, Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak kararda!

İki milyon esnaf, Bakanlar Kurulu tarafından açıklanacak kararı bekliyor. Esnaf, kira desteği, kredi borçlarının faizinin kaldırılarak 1 yıl ertelenmesi ve çalışanlara asgari ücret gibi taleplerde bulunmuştu.

Antalya Muratpaşa için acele kamulaştırma kararı!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi sınırları içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile ilan edilen yenileme alanı kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı...

Tapu harcı ve KDV indirimi için acele edin!

Konut sektöründe tapu harcı ve KDV indirimi, Bakanlar Kurulu'nun aldığı karar ile bu senenin başında da başladı. Tapu harcı ve KDV indirimi konut sektöründe heyecanla karşılandı. 

Gümüşhane Merkez'de acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane Merkez'de acele kamulaştırma kararı alındı. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sakarya-Kaynarca'da acele kamulaştırma yapılacak!

Sakarya-Kaynarca Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi kapsamında bazı taşınmazlar Bakanlar Kurulu Kararı ile acele kamulaştırma yapılacak...

Adapazarı-Sakarya'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'na göre, Adapazarı-Sakarya Enerji İletim Hattı Yenileme Projesi için bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak..

Reşadiye-Yozgat'ta acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı ile Reşadiye-Yozgat'ta bazı taşınmazlar Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılacak..

İmar barışı Bakanlar Kurulu’nda kabul edildi!

Başbakan Binali Yıldırım, kamuoyunda açıklandığı günden bu yana ilgiyle karşılanan ve Bakanlar Kurulu’nda dün kabul edilen İmar Barışı düzenlemesinin detaylarını anlattı.

Ağrı Merkez'de yol çalışması için acele kamulaştırma yapılacak!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince, Ağrı Merkez'de yol yapım çalışmaları için acele kamulaştırma yapılacak..

Sivas Kangal'da acele kamulaştırma kararı!

Bakanlar Kurulu Kararı'nın Sivas İli, Kangal İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Silivri'de acele kamulaştırma kararı alındı!

Bakanlar Kurulu Kararı'nın Silivri İlçesi Sınırları İçerisinde Yer Alan Bazı Taşınmazlar Hakkındaki kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Ankara, Konya ve Kayseri için Bakanlar Kurulu'ndan flaş karar!

Bakanlar Kurulu tarafından Ankara, Konya ve Kayseri için flaş kararlar alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

bakanlar kurulu acele kamulaştırma Haberi

bakanlar kurulu acele kamulaştırma

Türkiye genelinde 9 proje için bazı gayrimenkullerin acele kamulaştırılmasına karar verildi. Bakankar Kurulu Kararları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.


1-) 2017/10123 Artvin İlinde Tesis Edilecek Bazı Santrallerin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların Maliye Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için tıklayın


2-) 2017/10124 154 kV Kazan (DGKÇS) TM-Kazan TM Enerji İletim Hattı Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için tıklayın


3-) 2017/10125  154 kV (Sanayi TM-Sincan TM) Brş.N-Kazan DGKÇS TM Enerji İletim Hattı Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için tıklayın


4-) 2017/10126...