05 / 05 / 2024

bakanlık Çevreci bina faizsiz kredi

bakanlık Çevreci bina faizsiz kredi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, A sınıfı enerji performansı, yağmur suyu toplama ve gri su sistemi, kendi parselinde otopark gibi "çevreci bina" için tüm şartları yerine getirenlere faizsiz kredi desteği vermeyi planlıyor.

Bakanlık şok eden rakamı duyurdu! İşte yıkılan ve ağır hasarlı bina sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde can kayıpları ve yaralı sayısının ardından ağır hasarlı ve yıkık bina sayısıyla ilgili de son rakamlar açıklandı. İşte depremin vurduğu 10 ilde ağır hasarlı ve yıkılan bina sayısı...

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.

Bakanlık'tan dev bir adım geldi! Bunu yapanlar bundan sonra yandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kayıt dışı ekonomiyle ilgili çok önemli bir adım geldi. Bakanlık kayıt dışı ekonomiye yönelik sert tedbirler alacak. Kayıt dışı ekonominin büyük ölçüde önüne geçilmesi hedefleniyor.

Bakanlık peş peşe duyurdu! Hesaplara 18 ay boyunca tam 1.500 TL yatacak! Sakın kaçırmayın!

Bakanlık peş peşe duyurdu... Hesaplara tam 18 ay boyunca 1.500 TL yatacak! Sakın kaçırmayın... İşte 18 ay boyunca düzenli olarak yatırılacak olacak kira yardımı ile ilgili detaylar...

Bakanlık’tan sadece anneleri ilgilendiren kampanya! Tek bir başvuru yüzünüzü güldürecek! İşte detaylar!

Artan enflasyon ile baş edebilmek için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni kampanyalar üretiyor. Bakanlık annelere özel üç ayrı sosyal yardım kampanyası düzenledi. İşte kampanya detayları!

3 Bakanlık peş peşe duyurdu! Yüzlerce personel alımı yapılacak! Başvurular e-Devlet'ten...

Üç ayrı bakanlık kamu personeli alacağını Resmi Gazete'de yayımladı. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığına toplam 780 personel alımı yapılacak. İşte detaylar...

Bakanlık resmen açıkladı! 602 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamuya atanacak! Hemen bu tarihe bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından son dakika atama açıklaması geldi. Bakanlık kamuya 602 kişinin atamasını yapacağını duyurdu. İşte ayrıntılar... 

EYT'lileri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Bakanlık konuya el attı! Sadece 1 ay kalmıştı! Kriz mi çıkıyor?

EYT düzenlemesinden önce emekli olacak 1,5 milyon kişi için şirket patronları hareket geçti. EYT yasası sonrası ortaya bazı sorunların çıkabileceği öngörüldü ve hemen Bakanlık konuya el attı. Kriz mi çıkıyor? EYT'de son dakika gelişmesi...

Baharatlarda kanserojen madde şoku! Bakanlık devreye girdi

Singapur'a gönderilen Arifoğlu markasına ait üç çeşit baharatta kanserojen renklendirici madde bulunması şok etkisi yarattı. Skandal üzerine Tarım ve Orman Bakanlığı devreye girdi. Firma ve ürünlerine yönelik denetimlerin devam ettiğini belirten Bakanlık, kritik bir bilgi daha verdi.

Aile destek ödemelerinde her aileyi ferahlatacak bir ödeme yapılacak! Bakanlık duyurdu, ilk siz bakın

Aile destek ödemelerindeki gelişmeler vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ev kadını yardımı, evde bakım ve öğrenci yardımından sonra bir yardımın daha detayları bakanlık tarafından duyuruldu.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Bakanlık harekete geçti! Şehit ve gazi yakınlarına indirim geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, şehit yakınları, gazi ve gazi yakınları için harekete geçti. Bakanlık ile THY arasında imzalanacak protokol ile ücretsiz seyahat kartı aktif olan tüm şehit yakınları, gazi ve gazi yakınlarına bilet ücretlerinde indirim yapılacak.

Bakanlık ithalat düğmesine bastı peki fiyatlar düşecek mi?

Tarım ve Orman Bakanlığı ithalat düğmesine bastı. Bakanlık izniyle 150 bin baş besilik erkek sığır ithal edilecek. Peki kırmızı et fiyatları düşecek mi?

bakanlık Çevreci bina faizsiz kredi Haberi

bakanlık Çevreci bina faizsiz kredi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, A sınıfı enerji performansı, yağmur suyu toplama ve gri su sistemi, kendi parselinde otopark gibi "çevreci bina" için tüm şartları yerine getirenlere faizsiz kredi desteği vermeyi planlıyor. 

Bakanlık yetkilileri, kentsel dönüşüm kapsamında evini yenileyenlere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca yüzde 4 faiz desteği verildiğini hatırlattı. 

Yapılacak binaların tamamının enerji performansının C seviyesinde olması gerekirken, B seviyesindeki binalar için yüzde 4.5, A seviyesindekiler için ise yüzde 5 faiz desteği sağlandığı kaydedildi. Yetkililer, çevreci bina için diğer şartları yerine getirenlere bu faiz desteğini kademeli artırmak için Hazine Müsteşarlığı ile görüşüldüğünü açıkladı. 

Bu kapsamda verilecek destek için enerji verimliliğinin yanı sıra otoparkın kendi parselinde çözülmesi şartı aranacak. Yeşil bina için belirlenecek tüm şartları yerine getirenler için ise faizin tamamını Bakanlık ödeyecek. Böylece...