05 / 05 / 2024

bakanlık müşaviri Hüseyin Yürük

bakanlık müşaviri Hüseyin Yürük

Hüseyin Yürük, 23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. Peki, Hüseyin Yürük kimdir? Hüseyin Yürük, hangi işlerde görev aldı?

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.

Bakanlık müjdeyi verdi! Uçak biletleri artık indirimli olacak! İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müjdeyi verdi. Bakanlık ve Türk Hava Yolları (THY) arasında anlaşma sağlandı. Artık uçak biletleri indirimli olacak. İşte detaylar!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1915 mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi Hüseyin Avni Baydar hayatını kaybetti.

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

İBB'nin aldığı araziler için incelemeyi Bakanlık müfettişleri yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Teftiş Kurulu, geçmiş dönemde İBB’nin AKP’li ilçe belediyelerinden aldığı 13 adet parselin alınma sebebini araştırmak için harekete geçmişti. Bu amaçla 13 dosya açılmıştı, o dosyalar bakanlık müfettişleri tarafından incelenecek. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı’nı otele çevirme planı İBB’den döndü!

323 yıllık tarihi Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı'nı otele dönüştürme planı, İBB'den döndü. Yalının bulunduğu parselin, "yeşil alan" fonksiyonunun iptal edilip, "turizm alanı" ilan edilmesi teklifi, İBB Meclisi tarafından uygun görülmeyerek oybirliği ile onaylanmadı.

Hüseyin Avni Paşa Korusu'ndaki inşaat mühürlendi!

Hüseyin Avni Paşa Korusu’nun yan parselindeki inşaat, bölge sakinlerinin tepki göstermesi üzerine durduruldu. Mahkeme, Halide Edip Adıvar’ın bir dönem yaşadığı köşkün müştemilatı olarak yapılan inşaatın telafisi güç zararlar oluşabileceğini belirtti...

Bakanlık Muğla'da imar aykırı projelerin yıkımını devraldı! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı inşa edilen projeler mühürlenmişti. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projelerin yıkım işlemlerini devraldı. 

Hüseyin Sözlü: Hedefimiz dönüşüm odaklı kent inşa etmek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, dönüşüm odaklı kent inşa etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

bakanlık müşaviri Hüseyin Yürük Haberi

bakanlık müşaviri Hüseyin Yürük

Hüseyin Yürük kimdir?

Hüseyin Yürük, 23 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Bakanlık Müşavirliğine atandı. 


Hüseyin Yürük, 1966 yılında Ordu Ünye’de doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Marmara Üniversitesi Tarih Bölümünde yüksek lisans çalışması devam ediyor. 


Çeşitli dergi ve gazetelerde yakın tarih üzerine araştırmaları yayınlandı. Hukukçular Derneği, Hukukun Üstünlüğü Derneği, Kutupyıldızı S.G. Derneği ve Yetim-Der’de yönetim kurulu üyesi, Dünya Yetimler Vakfı mütevelli heyet üyesi, Üsküdar Kent Konseyi Kültür-Sanat Komisyon başkanlığı, AK Parti Üsküdar ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2009 seçimlerinde İstanbul İl Genel Meclis üyesi olarak seçildi. Hukuk Komisyonu Başkanı. 


Mimar-Mühendisler Grubu Yüksek İstişare Kurulu, Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Etik Kurulu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu üyesidir.


Hüseyin Yürük evli ve 3 çocuk...