03 / 05 / 2024

bakanlıktan sümer mahallesi kentsel dönüşüme destek

bakanlıktan sümer mahallesi kentsel dönüşüme destek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 2009 yılında Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşüm projesinin tamamlanması için mahalleyi riskli alan kapsamına dahil etti...

Bakanlıktan müjde! O öğrencilerin hesaplarına yarın 7649 TL, 11.470 TL ve 15.293 TL yatırılacak! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, gazi ve şehit çocuklarına eğitim yardımı yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda ilköğretim, ortaöğretim ve yükseköğretim öğrencilerine maddi destek sağlanacak. Bakanlıktan müjde!

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli personel alıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı: KPSS'den 60 puan alanlara müjde! 

Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli personel alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Peki Adalet Bakanlığı 64 sözleşmeli personel alımı şartları neler? Başvurular ne zaman? İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alıyor! Aman başvuruları kaçırmayın! Şimdi şartlara bakın! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 235 sözleşmeli personel alımına ilişkin ilan yayımlandı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı 235 sözleşmeli personel alımı başvuruları ne zaman? Şartlar neler? İşte merak edilenler...

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Üsküdar Kısıklı Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Üsküdar ilçesi, Kısıklı Mahallesi, 725 ada, 145 parsel ve 789 ada, 47 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

ŞOK!..ŞOK..! ŞOK..! Faturası kabarık gelenler! Bakanlıktan son dakika sürprizi

Ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşarken bakanlıktan sevindiren bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Faturası 200 TL ve üzeri gelenlere 2.750 TL verileceğini açıkladı. Detayları merak edenlerdensiniz bu haberi mutlaka okuyun.

Bunu yapanlar yandı! Bakanlıktan sıfır otomobille ilgili son dakika açıklaması!

Sıfır araç sorununda devlet bir adım daha attı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, sıfır araç sektöründe yaşananlarla ilgili 39 ilde 13 distribitör, 256 bayi ile 260 bin otomobilin satışıyla ilgili inceleme başlattığını duyurdu ve çok önemli bilgiler verdi.

bakanlıktan sümer mahallesi kentsel dönüşüme destek Haberi

bakanlıktan sümer mahallesi kentsel dönüşüme destek
Sümer Mahallesi'nde 2009 yılından beri çalışmalarına devam edilen, KİPTAŞ tarafından gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan destek geldi. Bakanlık, Sümer Mahallesi'ni riskli alan ilan etti. Böylece dönüşüm çalışmaları kısa süre içerisinde...