19 / 05 / 2024

Baker Group CEO Cüneyt Baker kim

Baker Group CEO Cüneyt Baker kim

Baker Group’un CEO’su Cüneyt Baker, eşiyle gittiği Büyükada’da otellerin fiyat ve hizmet politikasına sinirlenince otelci oldu. Baker; Büyükada’da 2, Dolapdere ve Tarabya’da otel açacak, Kilyos’ta içinde Survivor adası olan plaj kuracak.

Dolarda büyük güne 1 hafta kalan tüm dünyanın tersi tahmin! İşleri karıştıracak iddiayı ortaya attı

Man Group CEO’su Luke Ellis, FED'in beklenildiği kadar faiz artırımına gidemeyeceğini, bu durumda da doların yeteri kadar güçlenemeyeceğini savunuyor.

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Modd Group 2019'da 300'den fazla marka ile yüzde 35 büyüdü!

MODD Group CEO’su Cem Has 2020 hedeflerini anlattı. Şirket 2020’de 400 markaya hizmet vererek 15 milyon TL’lik ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Oya Zingal halı satıcılığından CEO’luğa baba öğüdü ile yükseldi!

Körfez ülkelerinde gayrimenkul, perakende, IT sektörlerinde yatırımları bulunan Kuveytli Yatırım Fonu Murabahat Group’un Türkiye yapılanması Mresco Türkiye Group CEO’luğunu yapan Oya Zingal’in öğrencilik yıllarında halı satarak başladığı iş yaşamı örnek bir başarı öyküsü.

Amerika'dan ev alırken dolandırılmayın!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerika'dan ev almak isteyen yatırımcıları uyardı. İşte Amerika'dan ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Tiffany Offices ile Amerika’da 45 bin dolara iş yeri açma fırsatı!

Amerikan Emlakçılar Derneği Küresel Elçisi, Lead Consulting Group CEO’su Onur, "Florida’da Tiffany Offices ile Türk girişimcisine Amerika’da iş yeri sahibi olma fırsatı sunuyoruz" dedi...

Emel Onur’dan RE/MAX’a IRM eğitimi ile dünyaya açılma fırsatı!

ABD’nin en bilinen gayrimenkul danışmanlarından Lead Consulting Group CEO'su Emel Onur'un RE/MAX gayrimenkul danışmanlarına verdiği IRM eğitimi ile 25 katılımcı Realtor sertifikası alarak, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği üyesi olmak için hak kazandı.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Mresco Türkiye'den emlak sektörüne yepyeni yaklaşım!

Mresco Türkiye Group CEO’su Oya Zingal, yabancı yatırımcıyı Türkiye’deki emlak sektörüne çekecek yepyeni bir yaklaşım geliştirdikleri açıkladı. 

Araplar blok halinde gayrimenkul alıyorlar!

Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen ve Kuveyt’ten turist getiren SY Group CEO’su Yaser Haddad, Araplar için Türkiye’nin artık vazgeçilmez bir yatırım durağı olduğunu söyledi.

Sera Group yurtdışına Karadağ'dan açılıyor!

Sera Group Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ozan Şener yaptığı açıklamada yurtdışında Karadağ'da işe başladıklarını açıkladı.

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına açılıyor!

Sera Group, gayrimenkulde yurtdışına Karadağ'dan açılıyor. Sera Group CEO'su Ozan Şener yaptığı açıklamada hedeflerinin buradan Avrupa'nın farklı kentlerine de açılmak olduğunu belirtti.

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su oluyor!

Oya Zingal, Mresco Türkiye Group CEO'su olarak görev yapacak.

Baker Group CEO Cüneyt Baker kim Haberi

Baker Group CEO Cüneyt Baker kim

Baker Group; Madonna’nın kulisinden Hip Kasrı’na, Reina’dan Mardan Palace Hotel’e birçok yapıya mimari uygulama şirketi olarak imza attı. Baker Group’un CEO’su Cüneyt Baker, “Üstadım” dediği İzzet Çapa’nın yanında yetişmiş, ondan mekan ve işletmenin inceliklerini öğrenmiş. Baker’in eşiyle gittiği Büyükada’da otellerin fiyat ve hizmet politikasına sinirlenmesiyle grup turizme yatırım kararı almış. Baker Group, Büyükada’da 2, Dolapdere ve Tarabya’da birer otel açacak.


Dönerci ve kebapçı sırada


Kilyos’ta beach kuracak olan grup, Tarabya Bahçe markasıyla girdiği yeme-içme sektöründe de büyüyecek. Sultanahmet’te dönerci, Tarabya’da kebapçı açacak olan Baker, bütün yatırımları Big markası adı altında hayata geçirecek. Big Prinkipos Hotel ve Big Prinkipos De Luxe Hotel ile Büyükada’da farklı bir otelcilik hizmeti sunacaklarını belirten Cüneyt Baker, “Büyükada’ya gittiğimizde kazık fiyatlarla karşılaştık. Sinir oldum ve otel işine...