07 / 05 / 2024

Baki Budakoğlu denge değerleme

Baki Budakoğlu denge değerleme

Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Koordinatör Devrim Kebabcı atandı.

Konut fiyatlarındaki artışın nedeni yabancıya satış mı?

Değerleme sektörünün duayenlerinden Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu konut fiyatlarındaki artışla ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

Yabancıya konut satışı düzenlemesiyle lüks konut piyasası hareketlenecek!

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, yabancıya konut satışı düzenlemesiyle birlikte daha yüksel profilde yatırımcının Türkiye’ye geleceğini ve lüks konut piyasasının hareketleneceğini dile getirdi.

Metaverse’te arsaların pazar değeri belli mi?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Budakoğlu'nun o açıklamaları...

Konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili açıklama yaptı. Peki konut fiyatları ne zaman dengelenecek?

Gayrimenkul değerleme sektöründen öğrencilere çağrı!

Türkiye genelinde gayrimenkul değerleme sektörünün kuruluş ve gelişim süreçlerinin içerisinde bulunan duayen isimlerden biri olan Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, üniversite tercihlerini yaparak geleceklerini belirleyecek olan gençlere önemli tavsiyeler verdi. 

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denge Constructıon Yapı Sistemleri Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurper Denizoğlu tarafından kuruldu.

Abdullah Bayram, oğlu Mustafa Bayram'ı evlendiriyor!

Denge Yapı'nın sahibi Abdullah Bayram'ın oğlu Mustafa Bayram, Rumeysa Çizmeci ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı 7 şubat Pzar günü gerçekleştirilecek.

Erhan Boysanoğlu: İhtiyaca göre ev yapılmıyor!

Ankara Ticaret Odası'nın yayın organı Ekonomik Denge Dergisi'ne konuşan MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, 'konutta balon riski var mı' tartışmasını değerlendirdi. Boysanoğlu, hâlâ ciddi bir konut ihtiyacı olduğunu belirtti.

Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu oldu!

Değerleme sektörünün gelişimine paralel olarak doğan ve deneyim kazanmış profesyonellerin güç birliği ile büyüyen Denge Değerleme' de görev değişimi yapıldı. Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı oldu.Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Koordinatör Devrim Kebabcı atandı.

İbrahim Karaosmanoğlu: Kocaeli eskiyor, kentsel dönüşüm şart!

Kocaeli Üniversitesi ( KOÜ ) Mimarlık ve Tasarım Faküitesi'nin yaklaşık 10 aydır hazırlandığı Uluslararası Kentsel Planlama-MimarlıkTasarım Kongresi ( UPAD2014 ) KOÜ Baki Komsuoğlu Kongre Merkezi'nde başladı.

Denge Yapı Mahal Sancaktepe satış ofisi!

2014 yılının sonunda teslim edilecek Mahal Sancaktepe projesinde daireler 188 bin 500 TL'den başlıyor. Denge Yapı Mahal Sancaktepe satış ofisi ile 0216 311 66 67 no'lu telefondan irtibata geçebilir proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Baki Budakoğlu denge değerleme Haberi

Baki Budakoğlu denge değerleme

Denge Değerleme kurucusu olan ve Genel Müdürlük görevini yürüten Baki Budakoğlu bundan böyle Denge Değerleme Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütecek.


Denge Değerleme Genel Müdürlüğü'ne ise Genel Koordinatör Devrim Kebabcı...