02 / 05 / 2024

baki durak

baki durak

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamu Aydınlatma Platformu'nda istifayla ilgili açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyesiBaki Duran bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar?

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi bugün hizmete açıldı. Peki Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı kaç gün ücretsiz? Durak isimleri ne, kaç durak var? Seyahat süresi ne kadar? İşte Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ile ilgili ayrıntılar...

Osman Turgay Durak kimdir? Osman Turgay Durakne iş yapar? Eğitim ve Kariyeri Nedir?

Osman Turgay Durak kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Osman Turgay Durak ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Altın fiyatları dur durak bilmiyor! 21 Ekim 2023 altın fiyatlarını görenler gözlerine inanamıyor! 

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı altın fiyatları dur durak bilmiyor. 21 Ekim 2023 altın fiyatlarını görenler adeta gözlerine inanamıyor... Hemen bakın...

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Altın yıktı geçti, dolar dur durak bilmiyor! Uzman isim olacakları peş peşe açıkladı! Eğer böyle giderse...

Siyasetçi Cemal Enginyurt kabine sonrasında altın ve dolar kurundaki gelişmeleri değerlendirdi ''altın yıktı geçti dolar kuru dur durak bilmiyor'' diyerek olacakları peş peşe açıkladı. 

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Dolar dur durak bilmeden yükseliyor! Gümüş ise giderek zayıflıyor...

Dolar/TL kuru dün akşam 18,76 TL seviyesini gördü. Dolar yeni günde de dur durak bilmeden yükseliyor. Dolar baskısı altında kalan gümüş fiyatları ise giderek zayıflıyor...

Dolar mı alsam yoksa altın mı diye düşünenler dikkat! Ekonomist Baki Atilal en çok kazandıranı açıkladı

Önce FED faiz kararını açıkladı, ardından TÜİK enflasyon rakamlarını verdi. Vatandaşlar önlerini görebilmek için ekonomistlerden açıklama bekliyor. Bir önemli açıklama da ünlü ekonomist Baki Atilal’dan geldi. İşte ayrıntılar…

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Baki Kayan İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Kadıköy’de 9 milyon TL bedelle Baki Kayan tarafından açıldı.

Tek Durak Ofis'te inşaat izinlerine kolaylık!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek "Tek Durak Ofis sistemi hakkında görüş alışverişlerinde bulundu. 

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Baki İnşaat Metal Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli Baki Çelik tarafından kuruldu.

baki durak Haberi

baki durak

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu üyesi Baki Durak görevinden istifa etti. 


Açıklama:

Şirketimiz Yönetim Kurulu üyesi Sayın Baki DURAK  tarafından verilen istifa dilekçesi, 23.11.2016 tarih ve 52 sayılı Yönetim Kurulu kararı ile kabul edilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI...