02 / 05 / 2024

bakır fiyatları 17 ekim 2022

bakır fiyatları 17 ekim 2022

17 Ekim 2022 Pazartesi günü altın fiyatları yükselişe geçti  fakat piyasalar Fed’in daha fazla faiz artırımına gitmesinden endişelenirken bakır piyasaları, bu hafta açıklayacağı üç aylık üretim rakamlarını bekliyor.

Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu? Bakır fiyatları güncel...

Emtia piyasaları uzmanlarına göre bakır fiyatlarında artışların devam etmesi bekleniyor. Bakır fiyatları yükseldi mi? Bugün bakır fiyatları ne kadar oldu?

Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır hurda fiyatlarına zam geldi! 28 Mart 2024 Bakır ve demir hurda fiyat listesi

Geri dönüşüm firmaları tarafından her gün açıklanan hurda fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Demir hurda fiyatları kaç lira? 

Hurda fiyatlarına büyük zam! Bakır hurda fiyatları resmen fırladı! 22 Mart 2024 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına zam geldi. Bakır ve demir hurda fiyat listesi zamlar sonrası güncellendi. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 22 Mart 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına dev zam! Demir ve bakır hurda bugün kaç TL oldu? 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Bakır ve demir hurda fiyatlarına gelen zamlar dur durak bilmiyor. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mart 2024 hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam gelerek fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları 

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. Dolar kurundaki yükselişler hurda fiyatlarını da etkiledi. Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Hurda fiyatları ne kadar? 15 Şubat 2024 hurda fiyatları. 

Bakır fiyatları, Fed beklentisi ile yükseldi

Endüstriyel emtialar, Fed'in faiz artırımlarının sona ereceğine dair yükselen iyimserlikten faydalanırken bakır temmuz ayından bu yana en büyük haftalık kazancını gerçekleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira? 6 Ekim 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Doların yükselişe geçmesi piyasaları hareketlendirdi. Bakır fiyatları gerilerken demir cevheri vadeli fiyatlarında sabit seyir devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi mi? 

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır, demir, alüminyum hurda fiyatları kaç lira? 2 Ekim 2023 hurda fiyat listesi 

2 Ekim 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Hurda fiyatlarına bugün rekor bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

Hurdaya okkalı zam! Hurda fiyatları resmen uçtu! Bakır, demir ve alüminyum hurda 28 Eylül 2023 fiyat listesi 

28 Eylül 2023 Perşembe günü hurda fiyat listesi güncellendi. Son zamanlarda düşen hurda fiyatlarına bugün okkalı bir zam geldi. Geri dönüşüm firmaları güncel hurda fiyatlarını açıkladı. Hurda fiyatları ne kadar oldu? 28 Eylül 2023 Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyat listesi...

bakır fiyatları 17 ekim 2022 Haberi

bakır fiyatları 17 ekim 2022

ABD’deki enflasyonun, beklenilenden daha uzun sürede yavaşlayacağın gösteren veriler üzerine külçe fiyatları son iki ayın en olumsuz hatasına geçirdi. Bu veriler, Kasım ayındaki Fed toplantısında enflasyonu düşürmek için daha fazla faiz artırımı yapılacağı beklentilerini yükseltti.

Piyasalar, yaklaşık yüzde 100 olasılıkla Fed'in Kasım ayında üst üste üçüncü kez 75 baz puanlık faiz artırımına gideceğini öngörüyor. Bu artış, ABD faizlerini 2007 yılının sonundan bu yana gördüğü en yüksek seviyesi olan yüzde 4 civarına çıkaracak.

SPORT ALTIN DEĞER KAZANDI

Spot altın yüzde 0,1 artarak 1.646,02 dolara yükselirken altın vadeli işlemleri yüzde 0,2 artışla 1.651,35 dolar oldu.

Her iki enstrüman da bir önceki hafta yüzde 3'ten fazla değer kaybetti.

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altın, geçen ay ulaştığı 20 yılın zirvesine yakın kalan güçlü doların baskısı altında...