27 / 04 / 2024

Bakırköy Ataköy de yeni proje

Bakırköy Ataköy de yeni proje

DATİ Yürütme Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, 500 bin metrekarelik bölgede yapılacak projenin 1.5 milyar dolara mal olacağını ve üç fazdan oluştuğunu açıkladı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkarmıştı. Peki KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? 

İBB, Bakırköy'de 1.772 metrekarelik arsa satıyor! Megakentte arsa almak isteyenler dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi'nde yer alan 1.772 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Bakırköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Marq Proje İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy’de Emrah Dalkaya ve Salih Ezgü ortaklığında  kuruldu.

Milli Emlak Bakırköy'de 100 metrekarelik konut satıyor! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Bakırköy'de yer alan daireyi satışa çıkardı. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yayımlanan o ilan...

Bakırköy'de 10.4 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Bakırköy'de yer alan kargir apartmanı 10 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı...

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Emlak Konut GYO Ofis Karat Bakırköy değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Ofis Karat Bakırköy projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. 

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy’de kentsel dönüşüm talebi!

Bakırköy’de bulunan yapıların yüzde 80-90’ı çürük durumda. Vatandaşlar kentsel dönüşüm yapılmasını talep ediyor.

Bakırköy'de tarihi kilise üzerine turistik tesis inşaatı!

Bakırköy Yenimahalle de bulunan eski doğum evinin altındaki" vaftizci yahya kilisesi"üzerine turistik tesis inşaatına başlandı.

Bakırköy'de 'insan odaklı kentsel dönüşüm' talebi!

Basın açıklaması yapan Bakırköy Kent Savunması, yerel yönetimlerden beklentilerini açıkladı. Kent Savunması, planlama, kentleşme ve kentsel dönüşüm konularında rant odaklı değil, insan odaklı projeler üretilmesini istediklerini söyledi. 

Bakırköy Ataköy de yeni proje Haberi

Bakırköy Ataköy de yeni proje

İlk fazda yer alan mega yat limanı inşaatının dolgusu ve inşaatı yılbaşına kadar tamamlanacak. Halen 550 yat kapasitesiyle hizmet veren Ataköy Marina yeni yatırımla 50 metrelik teknelerin bağlanacağı bir liman haline gelecek. 230 mega yat kapasiteli yeni limanının 2016 yazında devreye alınması planlanıyor. Projenin ikinci fazında alışveriş, kongre, sinema, restoran, cafe, yürüyüş parkurları ve oteller yer alacak. 285 odalı Sheraton Oteli'nin yanına 550 odalı JW Marriot Oteli yapılacak. 60-80 odalı konsept otel ile 'service apartments' (devremülk benzeri) da bu fazda yer alacak. Tüm konaklama alanlarının devreye girmesiyle turizm merkezi toplam 1.200-1.300 oda kapasitesine ulaşacak. Üçüncü fazda ise rezidans ve oteller yer alacak.

Yeniakit




Merkezde 6 bin ile 7 bin 500 kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Kıran,...