18 / 05 / 2024

bakırköy doğa şehircilik projesi

bakırköy doğa şehircilik projesi

Doğa Şehircilik, Doğa Bakırköy projesininin ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil. Zeytinburnu Sümerbank arazisi üzerinde yükselecek olan Doğa Bakırköy Kompleksi projesinde rezidans ve otel alanları yer alıyor...

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Random Suit Otelcilik Turizm İnşaat Otomotiv Organizasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Tuncer tarafından kuruldu.

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!    

Besuş İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi'nin yeni şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de açıldı.

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Oves Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi bugün Bakırköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy Kültür Merkezi açıldı!

Bakırköy Belediyesi ve hayırseverlerin katkılarıyla inşa edilen Türkiye’de bir ilk olan ;Bakırköy Kültür Merkezi ve Cemevi hizmete açıldı.

Bakırköy Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin yeni imar planı askıda!

Emlak Konut, Bakırköy Doğum ve Kadın Hastalıkları Hastanesi'nin arazisi için yeni imar planı hazırlandı. Askıya çıkarılan yeni imar planlanın "ticaret" olan imar fonksiyonuna "turizm" de eklendi.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Bakırköy Mizah Müzesi açıldı!

Bakırköy Belediyesi tarafından inşa ettirilen Mizah Müzesi vatandaşların hizmetine açıldı...

Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi açıldı!

Yıkılan Bakırköyspor Vakfı ve Ticari İşletmeler alanında hayata geçirilen Bakırköy Belediyesi Spor Kompleksi hizmete açıldı.

bakırköy doğa şehircilik projesi Haberi

bakırköy doğa şehircilik projesi


Doğa Şehircilik, İstanbul Bakırköy'de 2004 yılında 44 milyon dolara satın aldığı 87 dönümlük Sümerbank arazisi üzerinde Doğa Bakırköy Kompleksi projesinin çalışmalarına başladı. Doğa Bakırköy projesi otel ve rezidans alanlarından meydana geliyor.


Toplam 10 bloktan meydana Doğa Bakırköy projesinde 7 blok rezidanslar için tasarlanırken, 3 blok otel kullanımına ayrılıyor. Toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olan Doğa Bakırköy projesi 62 bin 373 metrekare arsa alanında yükseliyor.


Doğa Bakırköy projesinde 270 metrekareden başlayarak değişen geniş konut seçeneklerine yer veriliyor. Doğa Bakırköy projesi Zeytinburnu Veliefendi Hipodromu'nun önünde, sahil yolu üzerinde yükselecek.



Doğa Bakırköy satış ofisi

Tel: 444 64 64 

Web: http://www.doga.com.tr

Gülcihan...