06 / 05 / 2024

Bakırköy gayrimenkul fiyatları

Bakırköy gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 150 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy'de 3.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Ümraniye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul vasıflı taşınmaz 3 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Karayolları Bakırköy'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Bakırköy Şenlikköy'de yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

TCDD'den Bakırköy Kartaltepe'de satılık 2 adet gayrimenkul!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Bakırköy İlçesi, Kartaltepe Mahallesi'nde bulunan 2 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 6 Şubat 2020 tarihinde saat 14:00'da gerçekleşecek.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik gayrimenkul kira değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi 292 Ada 220 nolu parsel ile ilgili olarak hazırlattığı gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı...

Bakırköy'de 5.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

T.C. Bakırköy Sulh Mahkemesi, Bakırköy İlçesi, Osmaniye Mahallesi'nde bulunan 4 adet gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 5 milyon 380 bin 200 TL olarak belirlendi.

Bakırköy'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 650 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 6 Eylül 2018 olarak belirlendi.

CarrefourSa Maltepe resmen Bakırköy Gayrimenkul'ün!

CarrefourSa Maltepe 835 milyon TL + KDV bedelle Bakırköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi'ye satıldı....

Bakırköy'de 6.2 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlikköy Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 6 milyon 200 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy'de 5.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 5 milyon 150 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Bakırköy gayrimenkul fiyatları Haberi

Bakırköy gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul icraradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller için toplamda 5 milyon 150 bin TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Tapu Kaydı: İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mah. 726 Ada, 49 Parsel, 1.004,00 m² Yüzölçümlü, 136/1004 Arsa paylı, 1.Kat, 6 Nolu bağımsız bölüm, Daire nitelikli taşınmaz.

Özellikleri: Satışa ilişkin dosyada mevcutBakırköy 5.İcra Hukuk Mahkemesi Hakimliğinin 2016/1156 Esas sayılı dosyasından yaptırılan 07/12/2016tarihli bilirkişi raporuna göre " Satışa konu taşınmazın mahalinde (Şenlikköy Mah.Otlukbeli Sok.Ardıç Apt.No:46/6 Bakırköy ) yapılan inceleme ve soruşturma neticesinde aşağıdaki hususlar tespit edildi. Satışa konu taşınmazın bulunduğu bina;zemin,iki normal ve teras kattan oluşmaktadır.Bina bahçe içerisinde etrafı duvarlarla çevrilidir.

Kıymeti : 2.700.000,00 TL
1. Satış Günü : 24/07/2018 günü 11:40 - 11:50...