05 / 05 / 2024

Bakırköy incirli Tüyap metrosu durakları

Bakırköy incirli Tüyap metrosu durakları

Bakırköy metro hattı ne zaman açılacak? Bakırköy metro hattı durakları neler? Bakırköy Tüyap metrosu nerelerden geçecek? Bakırköy Beylikdüzü Büyükçekmece metrosu durakları hangileri? İşte tüm cevaplarıyla Bakırköy Beylikdüzü metro hattı durakları!

Bakırköy - Kirazlı Metro hattı yarın açılıyor! Beklenen gün geldi! İstanbullular yeni metro hattına kavuşuyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul'un ulaşım sorununa çare olacak  Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda çalışmalar sona erdi. Metronun açılış yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak.

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Ofis Karat Bakırköy'ün kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Ofis Karat Bakırköy) kesin kabulü yapıldı ve Kesin Kabul Tutanağı 22 Eylül tarihinde onaylandı. 

Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı plan tadilatı askıda!

Avcılar ilçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü Tüyap ) Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

Bakırköy Belediyesi'ne haciz şoku! 

Bakırköy Belediyesi'nin 2004 yılında anlaştığı bir temizlik şirketi o döneme ait ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle belediyeye dava açtı. Yapılan görüşmelerden sonuç alınmayınca bazı eşyalar haczedildi.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu imar planı tadilatı askıda!

Küçükçekmece İlçesi, Bakırköy - Beylikdüzü Raylı Sistem Hattı ( Sefaköy - Avcılar - Beylikdüzü - Tüyap ) Revize Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli 26.02.2018 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Bakırköy incirli Tüyap metrosu durakları Haberi

Bakırköy incirli Tüyap metrosu durakları

Bakırköy Beylikdüzü metro hattı durakları!


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, 3 Şubat 2014 tarihinde yaptığı açıklamada; aktif olarak 141.5 km Raylı Sistem hattı ile İstanbul’a hizmet veren İstanbul Metrosu’na 25 km. uzunluğunda 18 istasyonlu Bakırköy - Avcılar - Esenyurt - Beylikdüzü - Büyükçekmece (TÜYAP) Metro Hattı'nın ekleneceğini bildirdi. 



Bakırköy metro hattı kaç kişi taşıyacak?


Proje çalışmaları tamamlanan, yapım ihalesi hazırlıkları da son aşamada olan Bakırköy Beylikdüzü metro hattında tek hatta saatte 45 bin kişi taşınacak. 



Bakırköy İncirli - Büyükçekmece Tüyap arası kaç dakikaya düşecek?


Bakırköy Beylikdüzü metro güzergahında yolculuk süresi, İncirli - Büyükçekmece Tüyap arası 37,5 dakika sürecek. 


Toplam 25 km uzunluğunda olacak Bakırköy Beylikdüzü metro  güzergahında 18 istasyon bulunacak. 



Bakırköy metro hattı ne zaman açılacak?


Bakırköy Beylikdüzü metro hattı ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı ise...