06 / 05 / 2024

bakırköy konut fiyatlarıi incirli konut fiyatları

bakırköy konut fiyatlarıi incirli konut fiyatları

İstanbul’da gerçekleşmeye devam eden büyük ulaşım projeleri hem Avrupa hem de Anadolu yakasında hareketliliği beraberinde getiriyor. Yeni çekim merkezlerinin oluştuğu İstanbul’un bu bölgeleri inşaat firmalarının da ilgi odağında.

Bakırköy'deki 85 metrekare ev 520 bin dolara satılıyor: Konut piyasası son sazanlarını arıyor!

Son zamanlarda fahiş oranlarda yükselen konut fiyatları sık sık gündeme geliyor şimdi de Bakırköy'deki 520 bin dolarlık 85 metrekare büyüklükte olan ev şaşırttı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

KİPTAŞ Cadde Bakırköy satışta! İş Bankası Mensupları Sitesi'nde dönüşüm başladı!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Cadde Bakırköy projesini satışa çıkardı. Cadde Bakırköy projesi Bakırköy'deki İş Bankası Mensupları Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesinde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Bakırköy Şenlik parselleri 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bakırköy Şenlik Parselleri için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy'de ortalama konut fiyatı 1.3 milyon TL!

Bakırköy‘de ortalama konut fiyatı 1 milyon 360 bin TL. İlçedeki 1 oda 1 salon ile 6 oda 2 salon konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 566 bin ile 3 milyon 904 bin TL arasında değişiyor...

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsa ihalesi 17 Nisan'da!

Emlak Konut GYO geçen yıl ihalesini iptal ettiği Bakırköy Şevketiye arsasını yeniden satışa çıkarıyor. Arsanın ihalesi 17 Nisan 2018 Salı günü yapılacak...

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu iptal edildi. 

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yeni proje için ihale sürecini hızlandırıyor. Dün 1. oturumu gerçekleştirilen Emlak Konut Bakırköy ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de yapılacak.

Özak GYO, Emlak Konut Bakırköy arsa ihalesine katıldı!

Emlak Konut'un İstanbul Bakırköy Şevketiye'deki arsası için gerçekleştirilen ihaleye Özak GYO'da katıldı.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yepyeni bir proje hayata geçirmek için ihalelere başladı. Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsa ihalesine 7 firma teklif verdi.

bakırköy konut fiyatlarıi incirli konut fiyatları Haberi

bakırköy konut fiyatlarıi incirli konut fiyatları

İstanbul’da gerçekleşmeye devam eden büyük ulaşım projeleri hem Avrupa hem de Anadolu yakasında hareketliliği beraberinde getiriyor. Hem ticari hem de konut projelerinde yeni çekim merkezlerinin oluştuğu İstanbul’un bu bölgeleri inşaat firmalarının da ilgi odağında. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasındaki yeni çekim merkezlerini şöyle değerlendiriyor…

Büyük İstanbul Tüneli’nin bağlantı noktası olacak İncirli, Havaalanı metrosu ve metrobüs hattının da tam ortasında kalıyor. Bakırköy’ün en nezih ve işlek noktası olan İncirli, E-5’e açılan lokasyonuyla da önümüzdeki dönemin köklü merkezler arasında en çok pirim yapacak noktalarından biri.

Kayaşehir’de Ticari Alanlar Daha Değerli

20.000 konutluk kapasitesiyle Başakşehir’in hemen arkasında yer alan Kayaşehir, emlak hareketlerinin borsa hızıyla gerçekleştiği noktaların başında geliyor. Öyle ki Kayaşehir - Sultangazi - Arnavutköy bağlantı yolunun başında inşa...