24 / 07 / 2024

bakırköy meydanı giriş ücreti

bakırköy meydanı giriş ücreti

Trafik sorununa radikal çözüm arayan Büyükşehir Belediyesi Londra'daki bölge ücretlendirmesi uygulamasını inceliyor. Proje hayata geçirilirse Fatih, Aksaray, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy, Üsküdar ve Kadıköy meydanlarına araçla girenlerden ücret alınacak..

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Artvin Cerattepe bilirkişi raporu Bakırköy'de protesto edildi!

Artvin Sivil Toplum Kuruluşları, Bakırköy Özgürlük Meydanı'nda toplanarak Cerettepe'de yapılması planlanan madencilik faaliyetlerine ilişkin verilen olumlu bilirkişi raporunu protesto etti.

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı dönüşecek!

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız'' dedi.

Bakırköy City'de peşin ödemelerde yüzde 12 indirim!

Beyaz İnşaat – Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’ün markalı lüks konut projeleri arasında yerini alan Bakırköy City’e konut alıcılarının yoğun ilgisi devam ediyor. Projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim fırsatı sunuluyor.

Florya Akvaryum Bakırköy giriş ücreti ne kadar?

Florya Akvaryum Bakırköy giriş ücreti ne kadar? İstanbul Akvaryum'un bilet fiyatları 2016 ne kadar? Bakırköy Akvaryum 2016 giriş ücreti kaç TL? İşte Florya İstanbul Akvaryum bilet fiyatları...

Bakırköy City projesi satışa sunuldu!

Beyaz İnşaat Göktaşlar Ortak Girişimi, Bakırköy’de 200 milyon liralık yatırımla TMSF’den aldığı arazi üzerinde kentsel dönüşüm çalışmasıyla hayata geçirdiği Bakırköy City projesini satışa sundu.

Bakırköy City için çalışmalar başladı!

BEYAZ İnşaat-Göktaşlar Ortak Girişimi İstanbul Bakırköy’de yeni bir kentsel dönüşüm projesi için çalışmalara başladı.

Bakırköy City metrekaresi 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Beyaz İnşaat - Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy'de, 200 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City 5 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi.

Bakırköy City projesinin lansmanı 5 Ocak'ta!

Beyaz İnşaat ve Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’de hayata geçirilen “Bakırköy City” 5 Ocak Salı günü Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek basın toplantısıyla lanse edilecek.

bakırköy meydanı giriş ücreti Haberi

bakırköy meydanı giriş ücreti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin her geçen gün artan trafik sorununa radikal çözüm yöntemleri bulmak için çalışma başlattı. Londra, Singapur, Stockholm, Milano'daki bölge ücretlendirmesinin uygulamasının İstanbul'da yapılabileceği yerler inceleniyor. Çalışma kapsamında il genelindeki 4 bin kilometrelik yol ağı mercek altına alınacak, trafik sıkışıklığının yoğun olduğu yerler tespit edilecek. Yollardaki sıkışıklığın azaltılmasına yönelik projeler geliştirilecek. 


ÖZEL BÖLGELERE GİRİŞE ÜCRET 

Bu projeler arasında belli bölgelerin ücretlendirilmesi de yer alıyor. Londra, Singapur, Stockholm, Milano'daki bölge ücretlendirmesi uygulaması incelenecek ve İstanbul'da bu uygulamanın yapılabileceği yerler tespit edilecek. Sıkışıklık ücretlendirilmesi denilen yöntemin Tarihi Yarımada, Aksaray, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy, Üsküdar, Kadıköy meydanları ve çevresinde uygulanabilmesi için projeler hazırlanacak. İstanbul trafiğinde yoğunluğu arttıran miting, maç ve konser organizasyonları için özel düzenlemeler yapılacak. İstanbul genelinde en büyük 2 miting alanı...