02 / 05 / 2024

bakırköy sağlık kampüsü nerede

bakırköy sağlık kampüsü nerede

Bakırköy’e dev hastane geliyor. İhale süreci devam eden Bakırköy Sağlık Kampüsü projesinin inşaatına ise 2014’ün ilk çeyreğinde başlanması planlanıyor. Proje tamamlandığında toplam 1043 yatak kapasite ile hizmet verecek...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Lise, önlisans, lisans mezunları havalara uçacak! Sağlık Bakanlığı 31.600 personel alacak!

Sağlık Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı için hummalı bir şekilde çalışıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz günlerde bu konuya dair açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı sonuçları açıklandı mı? Sağlık Bakanlığı kura çekimi ne zaman?

Sağlık Bakanlığı personel alımları için heyecanlı bekleyiş başladı. Bakanlığa başvuruda bulunan binlerce kişi kura sonuçları ve nihai listenin açıklanmasını bekliyor. İşte tüm detaylar...

MÜSİAD'ın Bakırköy'deki arazisinin imar planı süreci durduruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı mülkiyeti hazineye, kullanım hakkı 30 seneliğine MÜSİAD'ın olan İstanbul Bakırköy'de yer alan yaklaşık olarak 15 dönümlük arazinin imar planında değişikliğe gitti.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti TBMM'de!

Yazıbaşı Köyü Sağlık Evi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fahrettin Koca: Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık kampüsüne dönüşecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün sosyal medyada yaptığı paylaşımda Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin bugün açılacağını belirtti. Koca,

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

bakırköy sağlık kampüsü nerede Haberi

bakırköy sağlık kampüsü nerede


 


İstanbul Bakırköy’de planlanan Sağlık Kampüsü projesinde sona gelindi. İhale süreci devam eden Bakırköy Sağlık Kampüsü’nün inşaatına 2014’ün ilk çeyreği ya da en geç ikinci çeyrekte başlanması planlanıyor. 




1043 yatak kapasiteyle hizmet verecek

Toplam 1043 yatak kapasiteyle Bakırköy halkına hizmet vermeye hazırlanan Bakırköy Sağlık Kampüsü’nde 538 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi, 278 yataklı kalp damar hastalıkları hastanesi ve 227 yataklı onkoloji hastanesi yer alacak.