05 / 05 / 2024

Bakırköy yatırımları

Bakırköy yatırımları

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız'' dedi.

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Enerji Tarlası Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kainat Holding A.Ş. tarafından kuruldu.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Kuzey Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımları 2 yılda yüzde 200’ün üstünde arttı!

Kuzey Kıbrıs, Türk yatırımcıların da radarına girerken, gayrimenkul yatırımları da 2 yılda yüzde 200’ün üstünde artış gösterdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Virtue Gayrimenkul Ve Sanayi Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Onur tarafından kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sme Gayrimenkul Yatırımları Ve Kiralama Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de Serkan Hüseyin Şefik tarafından kuruldu.

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi açıldı!

Demirtürk Turizm Yatırımları İşletmeciliği Ve İnşaat Sanayi Ticaret Ltd.Şti.Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Çiftçi tarafından açıldı.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Türkiye, Malta'da yatırımlar bakımından ikinci sırada. Bu yatırımları daha da teşvik edeceğiz. Malta, inşaat alanında Türk firmalarına güvendiği için önemli işleri Türk firmalara verdi" dedi.

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu! 

İbdai Gayrimenkul Ticari Yatırımlar Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Yıldırım tarafından kuruldu. 

Türk inşaat şirketleri yatırımlarını Makedonya’ya yapıyor!

Perakendeden inşaata, finanstan hizmetlere kadar Türk şirketlerinin Makedonya’daki yatırımları 1.8 milyar dolara ulaştı. Türk inşaat şirketleri bölgede büyük yatırımlara imza attı.

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy yatırımları Haberi

Bakırköy yatırımları

Bakırköy'ün CHP'Lİ Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, ''İstanbul'da kültür ve sanat alanında ilk sırada yer alan ilçeyiz. Şimdi Bakırköy'ü kültür ve sanatta Türkiye'nin başkenti yapmaya kararlıyız. Biz aynı zamanda ülkemizin çağdaşlaşması, demokratikleşmesi, özgürleşmesi, insanca ve hakça bir yaşam için de çalışıyoruz'' dedi.



Sizinle birlikte Bakırköy’de ne değişti?


Halkın yüzde 70 oyu ile seçilmiş belediye başkanı olarak sorumluluğumuz çok fazla, toplumun beklentileri bizden yüksek. Bu sorumluluk bilinciyle biz de halkın daha çok katıldığı, halkımızın karar alma mekanizmasında daha fazla akıl ürettiği çalışmaları hedefledik. Bakırköy'ün en temel sorunlarından birisi kentsel dönüşüm. Deprem ile iç içe yaşayan bir ilçe olması sebebiyle depreme karşı kenti hazırlayan aynı zamanda meydanlarını, otopark ve trafik sorununu çözmeye çalışan bir belediyecilik anlayışını Bakırköy’de gerçekleştirmeye çalıştık. Fakat bu sorunların birçoğunu çözebilmek...