16 / 05 / 2024

Bakü İnşaat Fuarı 2015

Bakü İnşaat Fuarı 2015

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı büyük ilgi gördü. İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan fuarda, bu sene 30 ülkeden katılan 535 firma stant açtı.

Bakü İnşaat Fuarı'na büyük ilgi!

Bakü İnşaat Fuarı büyük ilgi gördü AZERBAYCAN'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015'inşaat fuarı büyük ilgi gördü.

1 milyon 250 bin TL'ye satılan daire gündem oldu! Evin girişine bakın!

Son zamanlarda küçük ve harabe evler için bile istenen satış ve kira bedelleri gündem oldu. Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir evi paylaştı ve 'Evin girişine bakın' dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına 100 TL indirim geldi! Fiyatlar düşüyor! Hemen bakın

İnşaat demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Son dönemlerde peş peşe gelen indirimlerin ardı arkası kesilmiyor. Gelen indirimlerin ardından demir fiyatları düşerken müteahhitler güncel demir fiyat listesi araştırılıyor. 20 Eylül Salı demir fiyatları ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demirin fiyat listesi merak ediliyor. Demir fiyatları son dönemlerde gelen zamlarla rekor üstüne rekor kırdı. Peki inşaat demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyat listesi tek tek açıklandı! Hemen bakın! 7 Temmuz 2023 demir fiyat liste

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos'ta! 

22. Uluslararası İran Yapı-İnşaat Fuarı 13-16 Ağustos 2022 tarihleri arasında Tahran'da IRAN CONFAIR'de gerçekleştirilecek. 

'Beşli çete' ifadesine hapis geliyor haberi yanlış çıktı! O kanunla kastedilen şirketler bakın kimmiş?

TBMM'ye sunulan Hazine'ye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun görüşmeleri devam ediyor. Kanunda yer alan bir madde kamuoyunda yanlış algıya sebep oldu. İşin doğrusu bakın ne?

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

6. Uluslararası Nijerya İnşaat Fuarı 5-7 Temmuz'da!

6. Uluslararası Nijerya İnşaat, Yapı Malzemeleri, İş Makinaları ve Altyapı Hizmetleri Fuarı 5-7 Temmuz 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Özbekistan'daki inşaat fuarına Türk damgası!

Özbekistan'daki 21. Uluslararası İnşaat Fuarı'nda 30'a yakın ülke temsil edildi. Etkinlikte Türk iş adamları projeleriyle dikkat çekti...

Bakü İnşaat Fuarı 2015 Haberi

Bakü İnşaat Fuarı 2015

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 21. Uluslararası 'Baku Build-2015' inşaat fuarı büyük ilgi gördü. İlk günden ziyaretçi akınına uğrayan fuarda, bu sene 30 ülkeden katılan 535 firma stant açtı. İnşaat konusunda bölgenin en geniş organizasyonu olma özelliğini taşıyan söz konusu fuarda sektörle ilgili çeşitli seminerler de düzenlendi. Bakü Expo Merkezi'nde düzenlenen organizasyona, inşaat alanında kullanılan malzemelerle son sistem ekipmanları da sergilendi. Başta Almanya, İtalya, Çin, Rusya, İspanya, Hindistan ve Fransa'dan katılan firmaların yanı sıra, fuarda stantlarıyla geniş yer alan Türk firmaları da ziyaretçilerin dikkatini üzerine çekti. Firmalar, yeni işbirliği fırsatları yakalarken, şirket temsilcileri ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.  Fuar, Cumartesi akşamı kapılarını ziyaretçilere...