05 / 05 / 2024

bakü mobilya mağazası ne zaman açıldı

bakü mobilya mağazası ne zaman açıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, 6. İpekyolu Forumu’ na katılmak amacıyla geldiği Azerbaycan' da Türk iş adamları tarafından kurulan bir mobilya mağazasının açılışını yaptı...

İstikbal, Azerbaycan'da 8'nci mağazasını açtı!

Yurtdışı yatırımlarına aralıksız devam eden Türk mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal Azerbaycan'da sekizinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi. 

Tepe Home Türkiye'deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla kaliteli ve şık çözümleri yenilikçi bir bakış açısıyla müşterileriyle bir araya getiren Tepe Home, Türkiye’deki 15. mağazasını Buyaka'da açtı.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home Arnavutluk’ta ilk mağazasını açtı!

Tasarımlarıyla fark yaratan Tepe Home, Balkan Ülkesi Arnavutluk’ta mobilya sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Firma, Arnavutluk’ta ilk mağazasının açılışını yaptı.

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Çetmen Mobilya 50. mağazasını Sincan'da açtı!

Türkiye'nin mobilya üretici Çetmen yeni mağazasını Ankada'da açtı. 50 mağaza sayısına ulaşan Çetmen, Sincan'da müşterilerini bekliyor. 

TMSF Toksözler'in 3 adet alışveriş mağazasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Toksözler Market Dayanıklı Tüketim Malları Mobilya Pazarlama Ticaret Ltd. Şti’ye ait 3 adet alışveriş mağazasını satışa çıkardı.

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

Gratis 500'üncü mağazasını Aksaray'da açtı!

Kişisel bakım marketi Gratis 500. mağazasını Aksaray'da açtı. Açılışta konuşan Gratis'in CEO'su 500'üncü mağazaya ulaşmanın hem Gratis hem de sektör için önemli olduğunu söyledi...

Loda Mobilya'nın Belarus mağazası açılıyor!

Mobilya sektöründe, tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle, çizgi üstü konseptler sunmaya devam eden Loda Mobilya, mağazalaşma sürecini hız kesmeden sürdürüyor.

bakü mobilya mağazası ne zaman açıldı Haberi

bakü mobilya mağazası ne zaman açıldı


Türkiye’nin Bakü Büyükelçisi Alper Coşkun, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Bakü'deki birçok işadamının katıldığı törende kurdeleyi Yazıcı kesti. Açılışı yapılan mağaza ve ürünler konusunda yetkililerden bilgi alan Yazıcı, bazı mobilyaları bizzat deneyerek kalitelerini kontrol etti. 


Bakan Yazıcı açılış töreninde yaptığı konuşmada Azerbaycan ve Türkiye arasındaki ilişkilere değindi. Yazıcı'nın Bakü temasları iş adamlarının katılımıyla onuruna verilecek akşam yemeğine son...