08 / 05 / 2024

bakü Olimpiyat projesi

bakü Olimpiyat projesi

Anel Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen ve 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tek./en İnşaat ile sözleşme imzaladı...

Tekfen ve SOCAR’dan stratejik ortaklık!

Tekfen İnşaat tarafından inşa edilen Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan Chelsea Arsenal UEFA Avrupa Ligi final maçı, yeni bir işbirliğine vesile oldu...

UEFA Avrupa Final maçı Tekfen'in yaptığı statta oynanacak!

Chelsea ve Arsenal takımlarının mücadele edeceği UEFA Avrupa Final maçı, bu akşam, Tekfen İnşaat tarafından yapılan Bakü Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Bakü Olimpiyat Stadı'na Diamond Award ödülü!

Tekfen İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Bakû Olimpiyat Stadı, Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nce her yıl dağıtılan ‘Mühendislik Mükemmellik Ödülleri’nde, en büyük ödül olan ‘Diamond Award’ ödülünü kazandı.

ACO Bakü Olimpiyat Stadyumu'nun tercih edilen markası oldu!

Su yönetimi ve drenaj alanında dünya lideri olan ACO, 12-28 Haziran tarihleri arasında ilki gerçekleştirilen Bakü 2015 Avrupa Oyunları’na tecrübesi ve kalitesi ile imza attı.

Bakü Olimpiyat Stadyumu EAE Şirketler Grubu'yla aydınlanacak!

Avrupa ülkelerinin katılımıyla Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenecek olan 1. Avrupa oyunlarının açılış ve kapanış seramonilerinin yapılacağı 68,000 kişilik Bakü Olimpiyat Stadyumu’nun cephe aydınlatması, EAE Şirketler Grubu tarafından yapıldı.

Bakü Olimpiyat Stadı'nı Tekfen İnşaat inşa etti!

Azerbaycan'ın başkenti Baku, 12-28 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'na ev sahipliği yapıyor. Dev spor organizasyonunun açılış töreni, tasarım ve inşası Tekfen İnşaat tarafından yapılan Baku Olimpiyat Stadı’nda yapılacak.

Bakü Olimpiyat Stadı'nı Tekfen İnşaat yaşama geçiriyor!

2015'te Avrupa Oyunları, 2017'de İslam Dayanışma Oyunları, 2020 yılında ise Avrupa Futbol Şampiyonasının 4 önemli maçına ev sahipliği yapacak Azerbaycan'ı tarihinin en önemli organizasyonlarına Türk şirketler hazırlanıyor.

Tekfen İnşaat Bakü Olimpiyat Stadı'nı hayata geçiriyor!

Tekfen, Azeriler’i Olimpiyatlara hazırlıyor. 640 milyon dolarlık bir proje ile Bakü’ye iki yıl gibi kısa zamanda dev stad yapan Tekfen’in yeni hedefi ise Rusya ve Katar olacak.

Bakü Olimpiyat Stadı'na Tek­fen İn­şa­at imzası!

2020 yı­lın­da Av­ru­pa Fut­bol Şam­pi­yo­na­sı­’nın 4 önem­li ma­çı­na ev sa­hip­li­ği ya­pa­cak Azer­bay­ca­n’­ı ta­ri­hi­nin en önem­li or­ga­ni­zas­yon­la­rı­na Türk şir­ket­ler ha­zır­lı­yor.

Tekfen İnşaat Bakü'de kazasızlık rekoru kırdı

TEKFEN İnşaat, Azerbaycan Olimpiyat Stadı projesinde, yeni bir kazasızlık rekoruna imza attı. Tekfen inşaat. Kazasızlık ve Kıdem ödül töreni, Bakü'de bulunan Gülistan sarayında düzenlendi.

Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanıldı!

İlk kez Azerbaycan’da düzenlenecek Birinci Avrupa Olimpiyatları için 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Bakü Olimpiyat Stadyumu Projesi’nin yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.Proje, Azerbaycan petrol şirketi SOCAR tarafından finanse ediliyor.

Olimpiyat Stadı 22 günlük bakıma girecek!

Beşiktaş, Asteras maçında rakipten çok Olimpiyat Stadı'nın zemini ile mücadele etmişti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle stadın zemini bakıma alınacak. Olimpiyat Stadı'nın bakım çalışmaları 22 gün sürecek...

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

bakü Olimpiyat projesi Haberi

bakü Olimpiyat projesi

Anel Grup, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de inşa edilen ve 2015 yılı başında tamamlanması planlanan Olimpiyat Stadyumu Projesi'nin elektrik ve mekanik işleri için, Tek./en İnşaat ile sözleşme imzaladı. 


Sözleşme bedeli, elektrik işleri için 69.2 milyon dolar, mekanik işleri için 33.4 milyon dolar olmak üzere toplam 102.6 milyon dolar olarak onaylandı. Anel Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Batukan, projenin, Birinci Avrupa Olimpiyatları'nın ilk kez Bakü'de gerçekleştirilmesi nedeniyle Azerbaycan için çok önemli olduğunu belirtti ve şöyle dedi: "Bu projede göstereceğimiz başarı, Katar'daki projeler için önemli bir referans niteliği taşıyor. Katar'da inşaatı planlanan ve 2022 Dünya Kupası Müsabakalarının düzenleneceği stadyumlar, Bakü'de şu anda inşaatına devam ettiğimiz UEFA FIFA International ve IOC standartlarında olan stadyum ile aynı seviyede olacak. 2018 yılına kadar Rusya'daki Dünya Kupası için...