29 / 04 / 2024

Bakü Sultanahmet Köftecisi şubesi

Bakü Sultanahmet Köftecisi şubesi

İstanbul ’un asırlık lezzet durağı Sultanahmet Köftecisi, bir süre önce başlattığı yurt dışı şubeleşme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

SSK, BağKur emeklileri şimdi bakın: Kök aylığınız 8, 10, 14 bin TL ise tam bu kadar zam alacaksınız! 

SSK ve BağKur emeklilerinin zamlı maaşları tek tek hesaplandı. Peki kök aylığı 8, 10, 14 bin TL olan emekliler ne kadar maaş alacak? Zamlı emekli maaşları kaç TL oldu;? 

Son dakika az önce deprem oldu! Manisa'da korkutan deprem! 

Kandilli Rasathanesi son dakika deprem açıklaması yaptı. Manisa’nın Bakır-Kırkağaç ilçesinde saat 16.37’de 3,2 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem 5 kilometre derinlikte oldu.

Hayvan yetiştiricileri bu habere mutlaka bakın! Küçükbaş hayvancılıkta devlet güvencesi! 

Hayvancılıkla uğraşan çiftçiye müjdeli haber Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan geldi. Küçükbaş hayvancılıkla uğraşan sigortalı yetiştiriciye 89 bin TL hasar ödemesi yapılacağı ilan edildi

Kış lastiği fiyatlarında son dakika! A101 Hepsiburada 20 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık tarihi itibariyle başladı. Arabası olan vatandaşlar kış lastiği fiyatlarına bakıyor. Kış lastiklerinin fiyatı nedir? 20 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız...

Çalışanlar dikkat! Hemen buraya bakın! Kıdem tazminatında herkesin gözden kaçırdığı detay!

Çalışan ve işveren milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiyor. Hemen buraya bakın, yoksa işverene tazminat ödemek zorunda bile kalabilirsiniz. Konuyla ilgili kırmızı kodlu uyarı geldi...

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırıköy'de Saeed Saremı ve Sait Aksoy ortaklığında kuruldu.

Ünlü ekonomistten kriz zamanında köşeyi döndürecek tavsiye: Bunu yapın paranız katlansın

Kriz zamanları verileri iyi okuyup piyasayı dikkatli takip edenler için fırsat zamanlarına dönüşebilir. Ünlü ekonomist şu dönemde nereye yatırım yapmalı diye merak edenlere çok önemli bir tavsiyede bulundu. Ziraat Bankası eski Müdürü Şenol Babuşcu, bakın köşeyi dönmek isteyene ne dedi?

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Hepsi grubundan Eren Bakıcı köye yerleşti!

Bir dönemin yıldızları Hepsi grubunun Eren'i Eren Bakıcı, İstanbul'dan kaçak ünlüler kervanına katıldı. Bursa'nın bir köyünde yaşayan şarkıcı, huzurlu yaşamına devam ettiğini söylüyor. 

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Aralık 2017 Raporu! 

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2017 Aralık ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Aralık ayı genel bakış raporu...

Avi Alkaş: Yabancının ürkek bakışını kıracağız!

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "5-6 Aralık’ta İstanbul’da büyük bir buluşma hazırlıyoruz." dedi. 'RE360' adı verilen etkinlikte 1000 üst düzey ismin bir araya gelmesi planlanıyor.

Gayrimenkulde vergilendirme sisteminin detayları!

Yeni Bakış Gazetesi köşe yazarı olan Nazlı Gaye Alpaslan, bugünkü yazısında, gayrimenkulde vergilendirme sistemini açıkladı. Alpaslan, arsanın kat karşılığı devredilmesi durumunu anlattı.

Bakü Sultanahmet Köftecisi şubesi Haberi

Bakü Sultanahmet Köftecisi şubesi

Mehmet Seracettin Efendi’nin 1920 yılında temelini attığı, bugün bir dünya markası haline gelen Tarihi Sultanahmet Köftecisi, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deki üçüncü şubesini, kentin modern alışveriş merkezlerinden biri olan Park Bulvar AVM’de açtı.


Seçkin bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen açılışta, Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın ile Genel Müdür Burak Duman da hazır bulundu. Park Bulvar AVM şubesinin açılış kurdelesini ise Mert Tezçakın ile Azerbaycan master franchise işbirlikçisi BabylonGroup’tan Elvin Hacıyev birlikte kesti. Açılışa, Azerbaycan basını da yoğun ilgi gösterdi.


Sultanahmet Köftecisi Yönetim Kurulu Üyesi Mert Tezçakın, Azerbaycan’da markalarına gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ederek, şunları söyledi:


“Bu ilgide Azerbaycan master franchise işbirlikçimiz Babylon Group’un başarılı işletmeciliğinin de büyük payı var. Dükkânlarımız devlet adamlarının, bürokratların, sanatçıların ve sporcuların öncelikle tercih ettikleri...