23 / 07 / 2024

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu ticari güzergah

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu ticari güzergah

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı yeniden hizmete açıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orta Koridor ve Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı'nın Zengezur Koridoru'nun etkinliğini yükselticeğini ifade ederek, Mayıs 2023'te bakım çalışmaları nedeni ile kapatılan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu Hattı'nın yeniden hizmete açıldığını açıkladı.

Rusya'nın ticari emlak kralları belli oldu: Bakın listede hangi Türk şirketi var!

Forbes'in Rusça versiyonu, 2024 yılında yapılan "Rusya'nın ticari emlak kralları" araştırmasının merakla beklenen sonuçlarını yayınladı. Yayımlanan sonuçlara göre Enka, uzun zamandır sürdürdüğü başarısını devam ederek, bu defa listede 5. sırada yer aldı.

Prestij Koru Evleri resmen başlıyor! Bak Yapı'dan 2 bin 800 konutluk yeni proje geliyor!

Prestij Koru Evleri projesi resmen başlıyor. Yeni yatırımlar için düğmeye basan Bak Yapı imzası ile inşa edilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alana yer verilecek.

Prestij Koru Evleri için düğmeye basıldı! Bak Yapı'dan Bursa'ya 2 bin 800 konutluk yeni proje!

Prestij Koru Evleri projesi için start verildi. Bak Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan projede 2 bin 800 konut ve 500 ticari alan yer alacak.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi resmen başlıyor! 757 yeni konutluk yeni proje!

Özaksu Gayrimenkul'ün Bakırköy'de hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. Projede 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Opel Combo Cargo'nun yeni fiyatları açıklandı! Ticari araç arayanlar hemen bu faiz kampanyasına bakın!

Opel Combo Cargo'nun merakla beklenen yeni ve güncel fiyatları açıklandı... Ticari araç arayanlar hemen tek tek açıklanan bu fiyatlara bakın...

Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesi için düğmeye bastı! Osmaniye'ye 757 yeni konutluk dev proje geliyor!

Özaksu Gayrimenkul, Bakırköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Özaksu Gayrimenkul Bakırköy projesinde 757 adet konut ve 65 adet ticari  alan yer alacak.

Halkbank Paraf Ticari kart sahiplerine müjdeyi verdi! Hemen bakın!

Türkiye Halk Bankası, Paraf Ticari kart sahipleri için özel bir kampanya sunuyor. 03 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapacakları 5.000 TL ve üzeri harcamalar için 750 TL ParafPara hediye edilecek.

Bakırköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Demiryolu Kuzeyi ve Güneyi 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tüm ticari araçları bırakın, hemen Opel Combo Cargo'ya bakın! İşte 0 faiz fırsatlı Combo Cargo fiyatları!

Opel Combo Cargo'ya bu ay 9 bin TL zam geldi. Peki Opel Combo Cargo'nun Nisan 2023 fiyatları ne kadar oldu? Tüm ticari araçları bırakın, hemen Opel Combo Cargo'ya bakın... İşte 0 faiz fırsatlı Combo Cargo fiyatları...

Ticari araç almak isteyenler hemen Ford Transit Custom'a bakın! İşte Ford Transit Custom 9 Eylül 2022 fiyat listesi!

Otomotiv devi Ford'un en popüler ticari araçları arasında bulunan Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ford Transit Custom'ın Eylül ayı fiyatları ne kadar? İşte Ford Transit Custom  9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ne Doblo Ne Fiorino, ticari araç arayanlar hemen Renault Express Combi'ye bakın! İşte Combi 2 Eylül 2022 fiyat listesi!

Renault’nun sevilen ticari araç ailesinin yeni üyeleri arasında bulunan Renault Express Combi'nin merakla beklenen Eylül 2022  fiyatları da açıklandı.  Peki Renault Express Combi'nin güncel fiyatları ne? İşte Renault Express Combi fiyat listesi 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu ticari güzergah Haberi

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu ticari güzergah

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,partisinin TBMM grup toplantısında 
 Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesi hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Erdoğan, toplantıda Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kazakistan Başbakanı Bakıtcan Sagintayev, Özbekistan Başbakanı Abdulla Aripov ve Gürcistan Başbakanı Giorgi Kvirikaşvili Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun resmi açılışını gerçekleştirdiklerini dile getirdi. 

Erdoğan, "Londra'dan Çin'e kadar kesintisiz demiryolu ulaşımını sağlayacak bu proje bölgemizde ticari ve insani ilişkilerin geleceğini değiştirebilecek bir öneme sahiptir." şeklinde açıklamalar yaptı.