18 / 05 / 2024

baküm sporcular köyü

baküm sporcular köyü

Türk kafilesi başkan yardımcısı Çetiner: "Bakü'deki organizasyonun standartları, 2012 Londra Olimpiyatları'ndakinin üstünde" şeklinde konuştu.

Depremzede iş kadınlarının bakım yükümlülükleri arttı

DASİFED Başkanı Gülay Gül, deprem sonrasında yaşanan iş yerini ve işini kaybetmiş girişimci kadınların yaklaşık yüzde 70’inin bakım yükümlülüklerinin arttığını kaydetti. İşte haberin detayları...

Çeyiz hazırlayanlar müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerinde yüzde 25 indirim!

Migros bu haftaya özel başlattığı kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 220 adet elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri yüzde 25 indirimle satışa çıkarılacak.

Devletten yaşlılara müjde! Artık huzurevi ve evde bakım masraflarında devlet yardımı alınabilecek

Türkiye, son yıllarda doğurganlık oranlarının düşüşü ve yaşlı nüfusun artışıyla dikkat çekiyor. Devlet, vatandaşlarının yaşlılık dönemindeki bakım gereksinimlerini karşılamayı amaçlayan 'yaşlı bakım sigortası' uygulamasını başlatma kararı aldı. Bunun nedeni ise yaşlı bakım masraflarının artmasıdır.

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

Evde bakım parası alanlar dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı: O şarta sahip olmayanlara artık yatmayacak iddiası!

Evde bakıma muhtaç kişisi olanlara, devlet tarafından 4 bin 336 Türk Lirası aylık maaş ödeniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın yeni yönetmeliğine göre, evde bakım maaşında bir düzenlemeye gidildi. İşte ayrıntılar...

Devletten Evde Bakım Maaşı Alanlara Büyük Zam ve Destekler! Aylık Ödeme 6.000 TL Olacak!

Sevindirici bir haber daha var! Evde bakım maaşı alan kişilere yönelik büyük bir ikramiye verilecek ve bundan böyle aylık ödeme miktarı 6.000 TL olarak belirlendi. İşte tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KÖY projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o gelişme... 

Çeyiz düzenler müjde! Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim!

Migros Market haftanın kampanyalı ürünlerini duyurdu. Kampanya kapsamında Elektrikli küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünlerine yüzde 30 indirim uygulandı. İşte detaylar...

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak

Altın fiyatlarındaki yükseliş gündemden düşmezken gümüş fiyatları yüzde 30 değer kazanarak rekor kırdı. Altın değil hemen şimdi gümüşe bakın! Tam 24 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Bu rakam çok konuşulacak.

Sosyal yardımlara yeni zam var mı? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı peş peşe açıklandı! Şimdi bakın!

Geçtiğimiz hafta emekliler için peş peşe müjdeler verildi. Önce maaşlar ardından da bayram ikramiyeleri yükseltildi. Peki sosyal yardımlara ne kadar zam var? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı bu yıl ne kadar? 

Euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? Net yanıt geldi! Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın!

Avrupa Merkez Bankası bu hafta faizleri 50 baz puan artırdı. Kararın hemen ardından euro kuru yükselişe geçti. Yatırımcılar ise ''euro yükselir mi, elimizdeki euroları bozduralım mı? sorusunun yanıtını araştırıyor. Kıyıda köşede 1 eurosu bile olanlar acil bakın! Net yanıt geldi...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

baküm sporcular köyü Haberi

baküm sporcular köyü

Türk kafilesi başkan yardımcısı Ozan Çetiner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenecek 1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) mücadele edecek sporcuların barınması için inşa edilen tesisin, 2012 Londra Olimpiyatları'ndakilerden daha yüksek standartlara sahip olduğunu söyledi.


Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı aynı zamanda da Türk kafilesi başkan yardımcısı Ozan Çetiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sporcular Köyü'nde güzel bir ortam oluşturulduğunu ve standartların yüksek olduğunu belirtti.


Bakü'ye gelen Türk sporcuların, kendilerine ayrılan dairelere yerleştiğini belirten Çetiner, "Bakü'deki organizasyonun standartları, 2012 Londra Olimpiyatları'ndakinin üstünde" değerlendirmesinde bulundu.


Odaların, eşyaların, yemeklerin, temizliğin ve sunulan diğer imkanların kaliteli ve dört dörtlük olduğunu vurgulayan Çetiner, "Zaten biz Türkler bu organizasyonları çok ciddi yapıyoruz. Standartları da çok yükseltiyoruz. Sonra gittiğimiz başka müsabakalarda bu standartları göremiyoruz" dedi.


- Sporcular Köyü'nün özellikleri

İlk kez...