18 / 07 / 2024

BakYapı rusya projesi

BakYapı rusya projesi

Bak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Bakgör, "Bu ülke büyük konut projelerine açık bir pazar. Yakınlığı, ve fırsatlarıyla bizim ilgimizi çeken bu pazarla yakından ilgileniyoruz." dedi

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Türkiye Rusya ve İran ortak otomobil geliştirecek! Sürpriz haber açıklandı

Bu yılın son çeyreğinde yüzde yüz elektrikli otomobil TOGG'u yollara çıkarmaya hazırlanan Türkiye'nin İran ve Rusya ile ortak bir otomobil projesi gerçekleştirmeye hazırlandığı açıklandı. İşte sürpriz haberin detayları...

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Rusya'da konut sektöründe başı Moskova ve St. Petersburg çekiyor!

Rusya'da düşük faiz ve teşvikli ipotek programı sayesinde patlama yapması öngörülen konut sektörü, birkaç bölge dışında durağanlığını sürdürüyor. Rusya'da 800'ün üstünde şehirde tek bir yeni inşaat projesi olmadığı belirtiliyor.

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Türk müteahhitlere Rusya fırsatı!

Rusya, Ticaret Bakanlığı’nın 2020-2021 Dönemi Hedef Ülkeler listesindeki 17 ülkeden biri olarak dikkat çekiyor. Türk firmaların Rusya’da 73.7 milyar dolar değerinde 2 bine yakın projesi bulunuyor.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Rusya, Çin, Hollanda ve Belçika Kanal İstanbul'a talip!

Kanal İstanbul hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, aralarında Rusya, Çin, Hollanda ve Belçika'nın bulunduğu ülkelerden firmalar ve kredi kuruluşlarının Kanal İstanbul Projesi ile ilgilendiğini açıkladı...

ESTA'dan Rusya'da bir rekor!

Dünyaca ünlü Fransız grubu Auchan’ın Rusya’daki en büyük AVM projesi açıldı. Yaklaşık 300 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilen proje Türk inşaat şirketi ESTA Construction tarafından inşa edildi...

Ant Yapı Rusya'daki iki projesini tamamladı!

Ant Yapı Rusya'nın başkenti Moskova'daki Çehov Kulüp Evi projesi ile FİLİ-GRAD-2. projesini tamamladı.. 

Bakyapı Prestij Gold Evleri geliyor! Yeni proje!

Bakyapı, Bursa Nilüfer'deki yeni projesi Bakyapı Prestij Gold için çalışmalara başladı. Projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor..

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

Bakyapı, Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temelini attı!

Bakyapı, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar sağlık ocakları ve aşevlerini hayata geçiren firma, son olarak ikinci okul projesi olan Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun da temellerini attı.

BakYapı rusya projesi Haberi

BakYapı rusya projesi


Bak Yapı Rusya yolcusu MIPIM Gayrimenkul Fuarı'nda Türkiye'yi temsil eden şirketlerden BakYapı, Rusyalı yatırımcıdan konut projesi teklifi aldı. 


Bak Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Bakgör, "Bu ülke büyük konut projelerine açık bir pazar. Yakınlığı, ve fırsatlarıyla bizim ilgimizi çeken bu pazarla yakından ilgileniyoruz. Avrupa pazarına açılım yapma niyetinde olan şirketimiz için belki de Rusya, Avrupa'ya giriş kapımız olacak"...