16 / 05 / 2024

Balaçlılar Derneği iletişim

Balaçlılar Derneği iletişim

Balaçlılar Derneği, iktidar ve muhalefet belediye başkanları ve başkan adaylarının katılımı ile hizmete girdi. Açılış töreni Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından yapıldı...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Uluslararası Yatırımcılar Derneği 41. Genel Kurulu yarın!

Türkiye’deki uluslararası doğrudan yatırımcıların etkin ve tek temsilcisi olan Uluslararası Yatırımcılar Derneği'nin merakla beklenen 41. Olağan Genel Kurulu yarın gerçekleştirilecek.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği açıklanan destekten memnun!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, iş yeri kiralamalarında uygulanan KDV indiriminin süresinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalar yaptı.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

İnşaatçılar Derneği İzmir için harekete geçti!

İzmir'de yaşanan deprem sonrasında ilde kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atmaya hazırlanan İnşaatçılar Derneği, önceki gün toplantı düzenledi. 

İstanbul İnşaatçılar Derneği üyeleri mevcut istihdamı koruyacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada "Sektörde ekonomik anlamda da sıkıntı yaşanmaması için İNDER üyesi inşaat firmaları mevcut istihdamı koruyacak" dedi.

İstanbul İnşaatçılar Derneğinden Ekonomik İstikrar Kalkanı paketi değerlendirmesi!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan "Ekonomik İstikrar Kalkanı" paketini değerlendirdi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği yeni projelere odaklanacak! 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği güçlü yönetim kadrosu ile yeni döneme hazır. Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. 

Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Derneği'nin başkanı oldu!

İSKOM Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu, Ödül İstanbul Komşuları Derneği 4. Olağan Genel Kurul toplantısı ile ilgili detayları paylaştı....

Evrim Kırmızıtaş, American Milli Emlakçılar Derneği'ne üye oldu!

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği'nin Türkiye Temsilcisi oldu!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerikan Milli Emlakçılar Derneği (NAR) Başkanı tarafından Türkiye Temsilcisi olarak atandı. 

Konyaaltı Yaşlılar Kreşi'nin inşaatı tamamlandı!

KONYAALTI Belediyesi'nin Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali'nin inşaat çalışmaları tamamlandı. Projenin çevre düzenlemesinde de sona yaklaşıldı.

Okkalar İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübesiyle Okkalar İnşaat ve İklimlendirme sektörünün gelişmesi için faaliyet gösteren ve sektör temsilcilerini buluşturan İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği (İSKİD), 360 derece entegre iletişim hizmeti için Feveran İletişim’i tercih etti.

Balaçlılar Derneği iletişim Haberi

Balaçlılar Derneği iletişim

ATAKUM Balaçlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni binasında hizmete girerken, açılış kurdelesini Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demir taş, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, Atakum üçe belediye başkan aday adayları birlikte kestiler. Samsun'un ve Atakum'un en büyük mahallelerinden biri olan Balaç Mahallesi Sakinleri, bir dernek çatısı altında toplandılar. 


2013 yılında kurulan derneğin başkanlığını Kasım Yazgan yürütürken, köy konağının giriş kaü restore edilerek oluşturaln dernek binasının açılışı oldukça görkemli oldu. Açılış töreni Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz, Atakum ilçe belediye başkan aday adayları, partilerin ilçe başkanları, muhtarlar,...