17 / 05 / 2024

Balat Life

Balat Life

RC YAPI ailesi, “Yaşam başladı” organizasyonuyla, Balat Life Projesi ’ nde yaşamın başla­mış olmasının heyecanını, hem “Balat Life” sakinleri hem de özel davetlileri ile paylaştı...

'Akıllı ev' Anadolu'da yaygınlaşıyor!

Hager | Berker'in tasarım ödüllü akıllı ev çözümleri, Bursa'da hayata geçirilen Balat Life Nar projesinde kullanıldı.

Meteor Dikencik Balat'ta yükseliyor!

Meteor İnşaat İlk olarak Yalova'da başladığı ve 12 ayda tamamlanan 72 dairelik Yalova Life projesinin ardından Bursa'nın yükselen değeri Balat'ta başlayan 2 proje ile birlikte inşaat sektörüne hızlı ve güçlü bir giriş yaptı...

Balat Life Nar Bursa satış ofisi!

Balat Life Nar Bursa projesi 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Projede toplam 84 adet daire ve 13 adet dükkan bulunuyor. Balat Life Nar Bursa satış ofisi haberimizde yer alıyor.

Balat Life Nar Bursa teslim tarihi!

Balat Life Nar Bursa projesinde toplam 84 adet daire ve 13 adet dükkan bulunuyor. Proje 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Balat Life Nar Bursa teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bursa Balat Life Nar Evleri!

Bursa Balat Life Nar Evleri 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Life Nar projesi içerisinde 13 adet dükkan da yer alıyor.

Balat Life Nar Evleri nerede?

Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Balat Life Nar Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Balat Life Nar Evleri!

Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Balat Life Nar Evleri projesi RC Yapı imzası ile yükseliyor.

Balat Life Nar teslimleri Eylül 2016' da!

RC Yapı tarafından hayata geçirilen Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Proje 14 dönüm arazi üzerinde yer alıyor. Balat Life Nar teslimleri Eylül 2016' da yapılması planlanıyor.

Balat Life'da yaşam başladı!

RC YAPI ailesi, “Yaşam başladı” organizasyonuyla, Balat Life Projesi ’ nde yaşamın başla­mış olmasının heyecanını, hem “Balat Life” sakinleri hem de özel davetlileri ile paylaştı...

Balat Vizyon Life 'ta minimum 280 bin liraya!

Balat Vizyon Life 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Fiyatların 280 bin liradan başlangıç gösterdiği Balat Vizyon Life projesinin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Balat Life Bursa'da 450 bin liraya!

Mudanya yolu üzerinde Bursa Balat'ta inşa edilen Balat Life Evleri'nde fiyatlar 450 bin liradan başlıyor

Fi-Life'ta 90 bin TL'ye 60 metrekare!

Fi-Life projesinde 60 metrekarelik 1+1 konutlar 90 bin TL’ye satılıyor. 35 bin TL peşin ödeme yapıldıktan sonra kalan 55 bin TL’lik tutar Ağustos 2011’de, yani teslimde ödeniyor

Marina Life Residence'ta 500 bin TL'ye 3+1!

Pendik’te inşa edilen Marina Life Residence projesinde toplam 188 konut bulunuyor. 3+1’ler 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Balat Life Haberi

Balat Life

RC YAPI ailesi, “Yasam başladı” organizasyonuyla, Balat Life Projesi’nde yaşamın başla­mış olmasının heyecanını, hem “Balat Life” sakinleri hem de özel davetlileri ile paylaştı.


Bursa’nın önde gelen isimlerinin ve protokolünün de katıldığı davette, RC YAPI’nın sahibi Yüksek Mimar Recayi Coşkun’un yaptığı şehrimiz ve günümüz konut yaşam çözümleriyle ilgili etkileyici konuşmasının ardından Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Bölüm Başkanı Nilüfer Akıncıtürk, İmar ve İskân eski bakanlarımızdan Hüsamettin Örüç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mimarlar Odası Başkanı Nizamettin Kaya ve Balat Life sakinlerinden Hakan Tuzlacıoğlu konuşma yaptılar.


Recayi Coşkunun oğulları Mimar Hasan Coşkun ve Asil Coşkun'un yaptırdığı Atatürk ve İsmet İnönü Rölyef'ini babalarına sunmalarıyla duygusal anlar yaşandı. Davette Prusart Yaylı Çalgılar Dörtlüsü, klasik repertuvarının yanısıra, farklı müzik türleriyle de davetlilere keyifli anlar yaşattı. 


“BALAT LIFE”DA YAŞAM


Bursa’nın...