23 / 07 / 2024

balat sergisi

balat sergisi

Balat'ın geçmiş ve geleceği Plato Sanat'ın rezidans programında izleniyor...

Balat Suites projesinde satışlar başladı! 1+1 daireler 200 bin TL' den başlıyor!

Ömer Kumova İnşaat tarafından hayata geçirilen Balat Suites projesinde daireler 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks şeklinde dizayn edildi. Balat Suites projesinde satışlar başladı. Daireler 200 bin TL' den başlıyor.

Balat Suits projesinde 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek!

Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits'in Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor, Projede yer alan 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek.

Balat Suites Rezidans!

2015 yılı Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan Balat Suites Rezidans, Bursa'da Özdilek’e 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor. Proje daire alanları 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Asma Bahçeler'de resim sergisi!

Dünyaca ünlü sanatçılar; Gian Maria Piazzesi, Max Papeschi, Maurizio Cesarini,Vincenzo Viti, William Black ve Nalan Aydemir'e ait karma resim sergisi Tanyer İnşaat'ın Narlıdere'deki prestijli projesi Asma Bahçeler'de sunulacak...

Balat Suites Evleri nerede?

Ömer Kumova İnşaat imzası ile yükselen Balat Suites Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Peki daire fiyatları 200 bin TL'den başlayan Balat Suites Evleri nerede?

Balat Suits fiyat!

Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanan Balat Suites Evleri 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Balat Suits fiyat listesi haberimizde mevcut.

ACE Mimarlık Sergisi 1 Aralık 2014'te açılıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya'nın ortak çalışması olan ACE Mimarlık Sergisi 1 Aralık 2014 tarihinde açılıyor. 14 Aralık'a kadar devam edecek olan sergi Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yapılacak.

Balat su kesintisi 13 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Balat mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 13 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Bay İnşaat 42 Maslak Bilinmeyen Kod Sergisi 13 Kasım'da açılıyor!

Comtemporary İstanbul 2014'ün ortak sponsoru 42 Maslak, Bilinmeyen Kod Sergisi'nin açılış partisi 13 Kasım Perşembe Günü Saat 22:30 ile 05:00 arası gerçekleşecek.

Wilo Suya Yön Verenler fotoğraf sergisi açıldı!

Wilo’nun düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışma’na katılan eserlerin yer aldığı “Su, Dünyanın Her Karesinde – Suya Yön Verenler” fotoğraf sergisi, İFSAK’ın Beyoğlu’ndaki sergi salonunda açıldı.

Balat su kesintisi 3 Kasım 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Balat mahallesinde şebeke hattı vana montajı nedeni ile 3 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 17:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Otyum İnşaat Balat, Gayrettepe ve Kavacık'ta yeni oteller yapacak!

Otyum İnşaat'ın sahibi Selda Uluğ, "Balat, Gayrettepe ve Kavacık'da yerlerimiz var. Son dönemin popüler semti Karaköy'de de yer araştırıyoruz. Bu yerlerde de otel projelerimiz olacak.

Balat Suites projesinde teslimler Haziran 2015’te!

Bursa’da kolay bir yaşamın yolu BALAT SUITES’den geçiyor. Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor.

balat sergisi Haberi

balat sergisi

İstanbul’daki güncel sanat çevresi için önemli bir mekan olan Plato Sanat, Misafir Sanatçı Programı ile İspanyol sanatçı Felix De La Concha ve genç sanatçı Elif Süsleri ağırlıyor.Programın ilk 2 misafiri, ilk tematik rezidans projesinde, İstanbul’da ve özellikle Plato Sanat’ın bulunduğu tarihi bölge olan Balat’ta devam eden kentsel dönüşüm projeleri ve bu bağlamda şu anda gündemde olan tartışmaları da ele aldı. 26 Haziran’da kapılarını açan ve 3 ay boyunca görülebilecek sergide Felix De La Concha, her gün bir tane olmak üzere farklı çevrelerden gelen 20’den fazla Balat sakinini ve buradaki kentsel yenilenmeye dahil olan insanları resmetti ve oluşturduğu bu günlüğün kayıtlarıyla bir belgesel hazırlayıp; tablo ve videolarla da bir kurgu hazırladı. Balat’ın geçmişine yolculuk niteliği de taşıyan konseptte portrelerle belgelerin...