25 / 07 / 2024

Balat Suits nerede

Balat Suits nerede

Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanan Balat Suites Evleri 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Balat Suits fiyat listesi haberimizde mevcut.

Gülpark Suits nerede?

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Gülpark Suits Konutları nerede?

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında yükselen projede teslimler 1 yıl sonra yapılacak. Gülpark Suits konutları nerede sorusuna yanıt olarak İstanbul Avrupa Yakası Sefaköy gösterilebilir.

Balat Life Nar Evleri nerede?

Balat Life Nar projesi 7 bloktan oluşuyor. Projenin teslimlerinin 2016 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Balat Life Nar Evleri nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Apartist Levent 12 Suits nerede?

Apartist Levent 12 Suits konut projesi 200 metrekare alanda 5 katlı tek blok olarak olarak inşa ediliyor. Proje 800 bin metrekare inşaat alanına sahip. Peki Apartist Levent 12 Suits nerede?

Balat Suits projesinde 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek!

Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits'in Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor, Projede yer alan 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek.

Balat Suites Evleri nerede?

Ömer Kumova İnşaat imzası ile yükselen Balat Suites Konutları'nın satış süreci devam ediyor. Peki daire fiyatları 200 bin TL'den başlayan Balat Suites Evleri nerede?

Balat Suits fiyat!

Mayıs 2015'te teslim edilmesi planlanan Balat Suites Evleri 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerden meydana geliyor. Satış süreci devam eden Balat Suits fiyat listesi haberimizde mevcut.

Balat Suites projesinde teslimler Haziran 2015’te!

Bursa’da kolay bir yaşamın yolu BALAT SUITES’den geçiyor. Balat bölgesinde 1+1, 2+1 ve 2+1 teraslı dubleks dairelerde planlanan Balat Suits Mayıs 2014’te başladığı inşaatını Haziran 2015’te seçkin konuklarıyla buluşturması hedefleniyor.

Bursa Adres Balat projesi nerede Nasıl gidilir

Bursa Nilüfer'in Balat bölgesinde hayata geçirilen Adres Balat projesi Ömer Kumova İnşaat ve Mühendislik tarafından inşa ediliyor

İstanbul 'un ruhu Balat'ta yaşıyor!

Mahalle kültürünün hala yaşadığı, sokaklarında çocukların koştuğu, kedilerin dolaştığı, herkesin birbirine selam verdiği Balat 'ı kim görse hayran oluyor. Son dönemde diziler sayesinde de en popüler semtlerden biri...

Balat, Bizim Yenge dizisi ile bu yıl yine başrolde!

Her sezon mutlaka bir dizide rol kapan oyunculardan biri Balat semti. Yabancı Damat, Cennet Mahallesi, Ezel, Öyle Bir Geçer Zaman ki... Şimdi de Bizim Yengeye ev sahipliği yapıyor

Ataköy Suits'te metrekaresi 4 bin euroya! Temmuz sonu satışta!

Butik proje konseptindeki Ataköy Suits projesinde toplam 3 blok bulunacak. Proje kapsamında toplam 24 konut yer alacak. Projede yer alacak konutların metrekare birim fiyatları 4 bin eurodan başlayacak ve 5 bin euroya kadar yükselecek

Balat Suits nerede Haberi

Balat Suits nerede

Bursa'da inşa edilen Balat Suites Konutları'nda dairelerin alanları; 1+1 dairelerde 70 metrekare ile 75 metrekare, 2+1 dairelerde 115 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Balat Suits Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşinatta, kalan kısım projenin teslim tarihine kadar vadelendirilebiliyor. Ömer Kumova İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1 daireler eşyalı olarak teslim edilecek. 


Balat Suits 1+1 dairelerde tüm salon ve odalarda korniş, tül perde ve güneşlik, 82 ekran plazma ya da Lcd TV, TV konsolu, 2 adet halı, salonda 1 adet 3'lü koltuk 2 adet tekli koltuk, 1 adet yemek masası, ütü masası, ütü, süpürge makinesi, çamaşır asacağı, 4 adet sandalye, ahşap kaplama mutfak dolapları ile birlikte granit tezgâh, 1 adet ankastre fırın ve ocak, davlumbaz, solo bulaşık makinesi...