03 / 05 / 2024

Balçova 2 bin kişilik tribün

Balçova 2 bin kişilik tribün

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

İzmir Balçova'da gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! İhalesi 2 Aralık'ta!

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

İzmir Balçova Belediye Başkanlığı, Bolçava Mahallesi'nde yer alan 2 adet meskeni satışa çıkardığını ilan etti. Peki söz konusu taşınmazların ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Nef Arsa Balıkesir metrekare fiyatı 2 bin 200 TL!

Doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Nef Arsa Balıkesir projesi, metrekare başına minimum 2 bin 200 TL maksimum 48 bin TL fiyat aralıklarıyla alıcısını bekliyor. İşte projeye dair tüm ayrıntılar...

Balçova'da 17.9 milyon TL'ye satılık zeytin aşılığı!

İzmir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi 541 ada, 69 parselde yer alan "Zeytin Aşılığı" nitelikli taşınmazı 17 milyon 937 bin 500 TL'ye satıyor...

İzmir Balçova'da 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir Balçova İnciraltı Mahallesi'nde yer alan kargir ev ve dam ve tahminen beş dönüm narenciye bulunan sebze bahçesi nitelikli taşınmaz satışa sunuluyor. Gayrimenkulün satış ihalesi 2 günde gerçekleştirilecek. 

Balıkesir'de 2016 yılında 2 bin 500 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Balıkesir'de Aralık ayında 2 bin 500 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

İzmir Balçova'da 31.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova İnciraltı Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde 10 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi Kapalı Teklif Usulü ile gerçekleşecek inşaat işinin bedeli 31 milyon 334 bin 310 TL olarak belirlendi.

İzmir Balçova'da kat karşılığı ototerminal ve otopark yaptırılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde kat karşılığı ototerminal ve otopark binası yaptıracak. 10 yıl süreli sınırlı ayni hak (intifa hakkı) tesis edilecek işin bedeli 31 milyon 334 bin 310 TL olarak belirlendi.

İzmir Balçova'daki arsa mağdurlarına ecrimisil müjdesi!

Balçova’daki “arsa mağdurları”nın avukatı M. Kemal Turan müjdeyi verdi. Turan, AİHM’in, otoyol yapımında kamulaştırma bedeli verilen bin kişiye, ecrimisil ödenmesi kararını aldığını bildirdi.

Balıkesir'de Nisan ayında 2 bin 444 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre nisan ayında Balıkesir'de 2 bin 444, Çanakkale'de ise bin 18 konut satıldığı belirtildi.

Balçova Arsa Mağdurları belediye önünde eylem yaptı!

İzmir Büyükşehir ve Balçova belediyelerinin yaptığı imar düzenlemesiyle 2 milyar lira rant sağladığını iddia eden Balçova Arsa Mağdurları, Büyükşehir Belediyesi’nde eylem yaptı.

İzmir Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’dan destek!

Bakan Binali Yıldırım’ın 35 Projesi arasında yer alan Körfez Geçiş Projesi’ne Balçova’da üçü de kadın olan AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile 2. Nesil Toprak Sahipleri Platformu destek verdi

Balçova 2 bin kişilik tribün Haberi

Balçova 2 bin kişilik tribün

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.


Balçova Belediyesi Spor Tesisleri’nde, 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların kaba inşaatında ise sona gelindi. Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya da, inşaat alanında incelemelerde bulundu. Üç ay içerisinde açılacak tesis hakkında ekiplerden bilgi alan Çalkaya, spor salonu inşaatının tamamladığını söyledi. Çalkaya, "Göreve geldiğimizde burada toprak bir saha ve yapımı devam eden salon vardı. İlk etapta sahayı çimlendirerek spor salonu inşaatını tamamladık. Tribün çok büyük bir eksiklikti. Üç ay içinde hizmete açmayı hedefliyoruz. Tribünün altında oluşan boşluğu de engelli merkezi olarak değerlendireceği. Balçovalı engelli gençlerimiz burada el beceri kursları alarak ürünler üretecek. Bu ürünleri Down...