07 / 07 / 2024

balçovadaki sgk binası restorasyonu

balçovadaki sgk binası restorasyonu

SGK İl Müdürü Engin Bilgili, Başkan Mehmet Ali Çalkaya'yı makamında ziyaret etti. Engin Bilgili, "Balçova Belediyesi'nin yapmış olduğu maddi ve manevi katkılar bizim için çok önemli" diye konuştu.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

Küba Kültür Merkezi binasına sevgiliden icra!

1997 yılında Türkiye'ye gelen Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz'un  anneannesinden miras kalan Talimhane'deki 5 katlı binası icralık oldu.

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

Balıkesir'deki riskli 51 okul için yıkım kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kontroller ve değerlendirmelerin ardından Balıkesir'de deprem riski taşıyan 51 eğitim binası için yıkım kararı verildi.

Balıkesir'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası ve akaryakıt istasyonu!

Burhaniye İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Geriş Mahallesi, Çayırlar mevkii, 441 ada, 233 parselde yer alan 4 bin 746 metrekarelik arsa üzerindeki okul binası ve akaryakıt istasyonunu 14 milyon 732 bin 595 TL'ye icradan satıyor...

Elazığ SGK'nın eski binası belediyeye devredildi!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'da bulunan SGK binasının belediyeye tahsis edildiğini açıkladı.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi yarın!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Manisa SGK İl Müdürlüğü Binası ihalesi 10 Nisan'da!

Manisa Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü Binası ve Mersin Tarsus Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğü Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 10 Nisan 2019 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

balçovadaki sgk binası restorasyonu Haberi

balçovadaki sgk binası restorasyonu


Balçova Belediyesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında yaşanan işbirliği sonucunda ilçeye yeni bir SGK Hizmet Binası kazandırıldı. Balçova Belediyesi, İl Özel İdaresi'ne ait olan Teleferik son durakta bulunan eski binanın güçlendirmesini yaparak restore etti. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) hizmetine verilen bina sayesinde Balçovalı vatandaşlar, Konak veya başka bir ilçeye gitmeden işlemlerini yaptırabiliyor. 


SGK İl Müdürü Engin Bilgili, Başkan Mehmet Ali Çalkaya'yı makamında ziyaret etti. Başkan Çalkaya'ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi veren Engin Bilgili, "Balçova Belediyesi'nin yapmış olduğu maddi ve manevi katkılar bizim için çok önemli" diye konuştu. 


Başta eğitim kurumları olmak üzere tüm kamu kurumlarına destek olduklarını ifade eden Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ise, "Kamuya hizmet eden kurumlar çatışırsa vatandaş hizmet alamaz. Biz halkın en iyi hizmeti alması...