27 / 04 / 2024

balıkesir 2016 yatırımları

balıkesir 2016 yatırımları

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yaş Sebze ve Meyve Hali'nin temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, törende konuşma yaptı.

Balıkesir'e 60 milyonluk yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Limanı sahilinde çevre kirliliği nedeniyle denize girilemediğini hatırlatarak, bu soruna acil çözüm bulacaklarını söyledi.

Balıkesir'e 50 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yeni yapılan bir engelliler okulu ile eski paraya göre 50 trilyonluk yatırımların açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvalık’ta da zeytin hasadına katıldı ve zeytinyağı fabrikasını gezdi

Balıkesir cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Genç İş Adamları Derneği’nin toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 18 ayda yaptıkları çalışmaları ve projelerini anlattı. Tarihi dokuya önem verdiklerini belirten Uğur, kenti cazibe merkezi yapacaklarını söyledi

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Balıkesir OSB'de yeni sanayi parselleri bu yıl yatırımcıya sunulacak!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi (BALOSB) Başkan Vekili Hüseyin Bekki, iki önemli otoyolun kavşağındaki Balıkesir'in yatırımlar için "yeni çekim merkezi” olduğuna dikkat çekti. Bekki, yeni sanayi parsellerinin bu yıl yatırımcıya sunulacağını belirtti.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

AVM yatırımları mağazalaşmayı artırıyor!

Vepa Grup Genel Müdürü Murat Usta mağaza sayısındaki artışa AVM yatırımlarının etkisi olduğunu ifade etti. 2004 yılında ilk mağazayı açtıklarını söyleyen Usta 2016 itibariyle Türkiye genelinde 38 mağazaya sahip olduklarını belirtti.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Yatırımların önünü açacak anayasa geliyor!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Mardinli iş adamlarıyla bir toplantıda buluştu. Toplantıda konuşan Ağbal, ''Ertelenen yatırımların yapılabilmesinin önünü açacak bir anayasa değişikliği olacak'' dedi.

İnşaat yatırımları referandumu bekliyor!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çiçek, yatırımcıların 2016'da 'bekle gör' politikası izlediğini söyledi. Çiçek, inşaat firmalarının yatırımlarını referandumdan sonraya bıraktığını belirtti.

2016'da yatırımların yüzde 56'sı 15 Temmuz'dan sonra yapıldı!

Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) Başkanı Arda Ermut, 2016'da Türkiye'ye yapılan yatırımları değerlendirdi. Ermut, Türkiye yatırımlarının yüzde 56'sının 15 Temmuz'dan sonra yapıldığını belirtti.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Bursa Büyükşehir 2017 yatırımlarını programladı!

Ulaşımdan altyapıya, tarihi ve kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda 2016 yılını yatırımlarla dolu dolu geçiren Büyükşehir Belediyesi, 2017 yatırımlarını da programladı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 30 Aralık 2016 tarihinde 29934 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

balıkesir 2016 yatırımları Haberi

balıkesir 2016 yatırımları

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yaş Sebze ve Meyve Hali'nin temeli törenle atıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, törende konuşma...