14 / 05 / 2024

balıkesir artıtma tesisleri

balıkesir artıtma tesisleri

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, 4050 yıldır kullanılan suyun sağlıklı olması için mücadele başlattıklarını, ilk etapta 7 ilçeye 2 milyon lira harcayıp arıtma tesisi kuracaklarını belirtti.

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Balıkesir Gönen emlak yatırımcılarının radarında!

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir ve Çanakkale'de müstakil villalara talep arttı! Fiyatlar uçtu!

Balıkesir Gönen'de gözde tatil bölgesi olan Altay Mahallesi'ne bağlı Denizkent'te yazlık konut fiyatlarındaki artış hız kesmiyor.

Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat arttı!

Yatırımcıların gözdesi arasında yer alan Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat artış gösterdi...

Balıkesir Millet Bahçesi ihalesi bugün!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir ili Havran ilçesi Hamambaşı Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Gönen’de ikinci el daire fiyatları arttı!

Son zamanlarda arsa fiyatlarının arttığı ve inşaat maliyetlerinin yükseldiği Balıkesir Gönen'de ikinci el daire fiyatlarında da artış yaşanıyor.

Balıkesir Gönen’de arsa ve daire fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in önemli ilçelerinden biri olan Gönen, gayrimenkul yatırımcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. İlçede son zamanlarda daire ve arsa fiyatlarında üç katına varan artış yaşandı.

Balıkesir Manyas’ta arsa fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in gözde ilçelerinden Manyas, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Taleplerin artması nedeniyle bölgede arsa ve ev fiyatları hızla artıyor.

Balıkesir'de 68 bin konut dönüştürülecek!

BALTOK Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bahçeci Balıkesir’in sıkışık kent dokusunun artık kenti zorladığını, birçok şehirde olduğu gibi Balıkesir'de de kentsel dönüşüm ihtiyacının görmezden gelinemeyeceğini söyledi. 

Balıkesir Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri 2018'de tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Yel Değirmeni Sosyal Tesisleri’ni 2018'de tamamlayacak.

Balıkesir'de konut fiyatları arttı!

Türkiye genelindeki sıfır konut satışlarında 2017'nin ilk 5 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.5 oranında düşüş yaşanırken Balıkesir yüzde 30.2'lik artışla Türkiye'nin 'sıfır' konut şampiyonu oldu.

balıkesir artıtma tesisleri Haberi

balıkesir artıtma tesisleri


Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, 4050 yıldır kullanılan suyun sağlıklı olması için mücadele başlattıklarını, ilk etapta 7 ilçeye 2 milyon lira harcayıp arıtma tesisi kuracaklarını belirtti. Uğur, "Göreve geldikten kısa sure soma belediye bünyesinde kurulan, Balıkesir Su ve Kanalizasyon İşletmesi (BASKİ) tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Balıkesir'in arıtma tesisi bulunmayan mahallelerinde içme ve kullanma sularıyla ilgili analiz yaptırdık. Bu analizlerin sonucunda daha once köy olan bazı kırsal mahallelerdeki kullanma sularında arsenik ve benzer materyallerin ihtiva edildiğini tespit ederek derhal gerekli çalışmayı başlattık. Bu mahallelerdeki insanların 40 50 yıldır kullandıkları sularını arıtılarak sağlıklı hale getirmek için gereken mücadeleyi veriyoruz. Balıkesir'lileıin sularını gönül rahatlığıyla içebilecek" dedi. 



ACİL DURUM YOK

Arsenikli su konusunda daha once izmir'de yaşanan soıunu hatırlatan Uğur, Balıkesir'de belli yapılar tarafından...