18 / 05 / 2024

Balıkesir Atatürk Kayaları

Balıkesir Atatürk Kayaları

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde Atatürk Kayaları adı verilen Kocadağ'da, Helenistik Dönem'e kadar inen yerleşim izlerine rastlandı.

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı Balıkesir'de 160 milyon TL'ye arsa satıyor! 

PTT Biriktirme Ve Yardım Sandığı, Balıkesir ili, Karesi ilçesi, Paşaalanı Mahallesi'nde yer alan arsayı 160 milyon Türk Lirası bedelle satıyor. Peki Balıkesir Karesi'deki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir'de imar planları depreme yönelik hazırlanmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Jeoloji Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilci Yardımcısı Aysun Aykan, "1000 yılda bir kırılması gereken Balıkesir-Gökçeyazı fay segmenti, 2000 yıldır kırılmamış. Her an kırılabilir. Balıkesir'in deprem tehlikesi İstanbul'dan daha yüksek" dedi...

Edremit Atatürk Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'in Edremit ilçesine ikinci kez geldiğinde konakladığı binada başlatılan restorasyon çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Balıkesir Valiliği'nden 3.2 milyon TL'ye satılık apartman!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından Karesi İlçesi, Atatürk Mahallesinde bulunan apartman ihale ile satılıyor...

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin kiralama süresi 29 yıla çıkarılacak!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinin, üzerinde hayvanat bahçesi ve temapark yapılması için 10 yıllığına kiralanmasına ilişkin bir düzenlemenin daha önceden gerçekleştirildiğini anımsatan Ağbal, temapark projesinin nihai aşamasına geldiğini açıkladı..

Atatürk'ün Edremit'te kaldığı ev kültür merkezine dönüştürülecek!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 1934'te Balıkesir'in Edremit ilçesini ikinci ziyaretinde kaldığı bina, belediye tarafından restore edilerek kültür merkezine dönüştürülecek

Balıkesir Karesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Karesi Belediyesi 2. Kayabey ve Atatürk Mahallesi'ndeki 2 arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Balıkesir Atatürk Kayaları'nda yerleşim izi var!

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde Atatürk Kayaları adı verilen Kocadağ'da, Helenistik Dönem'e kadar inen yerleşim izlerine rastlandı.

Naci Ağbal: Atatürk Orman Çiftliği satılmayacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Atatürk Orman Çiftliği ve devlet tiyatroları gibi kurumların özelleştirme yoluyla satılacağına ilişkin muhalefet milletvekillerinin eleştirilerine, “Yok öyle bir şey” sözleriyle karşılık verdi.

Balıkesir Edremit'in yolları yenilendi!

Balıkesir Edremit'in Atatürk Mahailesi'nde ulaşımın sıkıntılı olduğu Kartalevleri bölgesinde alternatif yeni yollar açılarak sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Ayrıca mevcut yol da kozak taşı kaplanarak yenilendi.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Kızılay'ın en büyük binası Balıkesir'e yapılıyor!

TÜRK Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak.

Balıkesir Atatürk Kayaları Haberi

Balıkesir Atatürk Kayaları

Balıkesir'in Gömeç İlçesi'nde Atatürk'ün profiline benzerliğiyle dikkat çeken ve Atatürk Kayaları adı verilen Kocadağ'da, Helenistik Dönem'e kadar inen yerleşim izlerine rastlandı. Buradaki çalışmaların, 23 Eylül'e kadar devam edeceği...