08 / 05 / 2024

balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok

balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok

Balıkesir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şehit İtfaiye Eri Kamil Çağlar Eğitim Merkezi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi.

Balıkesir yeni yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir’deki yatırımlarla ilgili açıklamalar yaptı. Kafaoğlu, "Balıkesir cazibe merkezi olacak" dedi.

Balıkesir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu oldu!

Ahmet Edip Uğur'un istifasıyla boşalan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığına AK Parti adayı Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu getirildi. 

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Balıkesir'deki tarihi okul restore ediliyor!

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı.

Balıkesir Havran Belediye Binası'nın temeli atıldı!

Balıkesir’in Havran Belediyesi tarafından Hamambaşı meydanına yaptırılan yeni belediye hizmet binasının temeli atıldı. Hizmet binasının bir yıl içinde tamamlanması bekleniyor.

Balıkesir Marangozlar Sitesi'nin ihalesi 1 Ağustos'ta!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Organize Sanayi Bölgesi’nde hayata geçirilecek olan Marangozlar Sitesi'nin 1 Ağustos'ta ihaleye çıkacağını söyledi.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Balıkesir Burhaniye'de kat karşılığı inşaat ihalesi 28 Temmuz'da!

Balıkesir İli Burhaniye Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhale, 28 Temmuz'da gerçekleşecek..

Balıkesir Bilim Merkezi için Tubitak-Büyükşehir protokol imzaladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan ve inşa çalışmaları başlayan Çamlık Rekreasyon Alanı’na kurulacak olan Bilim Merkezi için TÜBİTAK ile ön protokol imzaları atıldı.

Balıkesir Bilim Merkezi için imzalar atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un vizyon projeleri arasında yer alan bilim merkezi için imzalar atıldı.

Balıkesir Karesi'nin çehresi değişiyor!

Balıkesir’in Karesi ilçesini 21. yüzyılın modern şehirlerinden biri haline getirmek için gece gündüz çalışan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve ekibi, yaklaşık 40 yıldır kullanılan ve artık ihtiyaca cevap veremeyen Köylü Garajı’nı 20 günde baştan aşağıya yenileyerek hizmete açtı...

Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e 3 yılda 1 milyar 250 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonlarına üye seçimleri yapıldı.

balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok Haberi

balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok



Savaştepe karayolu 1. kilometresinde bulunan yapılan ve 8.500 metrekare büyüklüğündeki alanda gerçekleşen törene; Belediye Başkanı İsmail Ok, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Balıkesir Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Özenç, Tuna Aktürk, Ali Öztozlu, bazı belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. 


Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende açılış konuşması yapan Belediye Başkanı İsmail Ok, “Bugün burada Balıkesir Belediyesi olarak bir ilki daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Balıkesir Belediyesi olarak, Balıkesir’e hizmet edenlerin isimlerinin asla unutulmaması için ve onlara bir vefa göstergesi olarak yaptığımız eserlere onların adını vermeye devam ediyoruz. Bu eğitim alanına ise, resmi kayıtlara göre Balıkesir’deki ilk itfaiye şehidi olan ve Balıkesir’e hizmet ederken hayatını bu yolda kaybeden büyüğümüz Şehit İtfaiye...